Koga bi voljeli upoznati od članova Foruma?

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Dobro, Kalimerko, onda ja biraaammm REKONTRU!I nemo sad da mi se tu mesas...:friends:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Šta da radim, kupile me žene sa par litara domaćeg vina, nisam odoleo iskušenju! :roll:
Kupile te, a? A zar ne vidiš kakve su? Vidi, bre, šta rade od mene? Trguju sa mnom kao da sam krompir! Šalju me od jedne do druge..., sad ne znam ni gdje sam ni čiji sam! wacko2

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Verovatno samog sebe,jer još uvek nisam otkrio sve svoje potencijale..... :)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Auuuuu, vi se raspisali, a ja nisam ni spazila temu. Strašno!
Re, druže moj dragi, kad mi se koleginice izređaju, ja ću da ti vidam rane. Kako su krenule u napad, ništa od tebe neće ostati.
Sa Kalistom sam već dogovorila "kafenisanje" ili "očajavanje", čim se vreme malo prolepša.
A osim vas, volela bih da upoznam i mog dragog kolegu Mocu, s kojim delim dobro i zlo na forumu Ljubav, seks i romantika, pa onda Crazy-ja s kojim se lepo slažem u Muzičkim diskusijama, pa mog dragog komšiju Zexmona koji me vrlo često iznenađuje nekim finim sitnicama, dragog druga Coisku s kim lepo pričam o knjigama, Ivanjušku s kojom se lepo nadopunjujem u raznim temama... uh! Ređam, i ređam, i sve se nešto plašim da nekoga ne zaboravim, a zaboraviću sigurno. :-(
Ja odsvuda, Marinelli, Milutinz, Nikouro... ma ima toliko mnogo divnih ljudi ovde, što kaže Ivanjuška, volela bih da upoznam bar sve one sa moje liste. :)

Natrag