Kodi 17 Krypton

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Da mi je samo znati šta radi bolje nego što je radilo u prethodnim verzijama.
Nešto radi isto a nešto ne radi uopšte.

Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Jedino vredno pomena je brže otvaranje strimova u pvr clientu,posebno ts.A ostalo nisam primetio.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
no, kod mene u toj final verziji proradila ona tri kanala koje u svih prethodnih verzija 17 nisu radili....koliko sam na brzaka sad testirao radi dobro....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Konačno izašla stabilna verzija. Valjda neće biti problema sa njom, bar ne nekih velikih.

Ništa.. prelazi se znači na stabilnu verziju polako.:tease:

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Samo pređi i zaboravi na onaj HD sa košarkom :D ne radi u 17 bar kod mene.
Par puta sam im se sjetio majke i vratio na 16,1 - ovo je za sad očajno.

Mislis na NBA and NHL Live Streams addon? On ne radi ni kod mene na Kodi 17. A kod NBA Full Games addona rade samo openload linkovi (snimci utakmica), live ne radi.. Probaj Pro Sport addon (NBA, NHL, NFL, MLB). Odlican je.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Mislis na NBA and NHL Live Streams addon? On ne radi ni kod mene na Kodi 17. A kod NBA Full Games addona rade samo openload linkovi (snimci utakmica), live ne radi.. Probaj Pro Sport addon (NBA, NHL, NFL, MLB). Odlican je.
Ovaj
TCUtyU4.png

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ovaj hd sports je odlican addon...tad kad je bio free malo sam ga testirao....ovde se dobijaju original strimovi a ne kao ostali addoni sto imaju losu sliku....inace na windows kodi 17 kod mene radi super ali kod telefona morao sam vratiti na 16.1.....live kanali zastekuju na svake tri sekunde....

Natrag