Ovo je stvarno previše.
Na jednom starom Android TV boxu hoču instalirati Kodi ali nema ga na Play, samo SPMC. OK instaliram, podesim LiveTV i radi, sve izgleda ko XBMC, TV programi se prebacuju munjevito, nešto takvo nisam još vidjeo, osim pre 40 godina na anolognom TV Ei Niš.
Onda hocu to isto da imam na PCju, HTPC win7 4 jezgra, namjestim istu playlistu ali prebacivanje TV stanica standardno sporo kao kod novih TVa.
Zašto ne probati i na tabletu, tamo na Play ima Kodi, namjestim sve žive video addone i radi kao što treba, izgled ko xbmc.
Zašto ne i na telefon, instalira Kripton, sve drukčije, probam instalirati SPMC i dobijem neki posve treči izgled programa, sve drugčije, namjestim LiveTV, lista kanala se loada na početku ali nikdje Live TV ili TV opcija, da startujem Live TV.
A onda juče konačan udar na moje strpljenje, tablet se automatski nadgrađuje na Kripton. Kažem si OK dobro, zašto ne Kripton, jednom treba preči na novo. Strava i užas, sve je sporo, najgore je, da prstom tapneš jedno, dobiješ nešto drugo. Tapneš sedmi addon, selektira in startuje treči
Postoji li mogučnost, da se podesi samo jedna instalacija, koju iskopiram na ostale uređaje, te koji XBMC izabrati. Treba mi samo LiveTV i video.