Otk 17,11: I Zvijer koja bijaše i više nije, osma je, a iz broja je njih sedmero, i ide u propast.
I jednako tako, radi se o osmom kralju – koji je od onih sedam.
Slape, zašto žuriš?
Meni je drago da se popravljaš ovde si samo dva puta citirao onu tvoju poruku kako ja lažem, možda nisi sasvim utolio žeđ za uvredama ali nadoknadićeš ti ne sumnjam.
Vidi ovako, što se tiče teksta čitaj koliko careva ima i čujemo SEDAM jel tako, jeste.
Onda kaže da ZVER koja je bila i nema jeste OSMI jel tako, jeste.
Ti kažeš da je to jedan car isti koji se dvaput računa pa je sastavni deo broja SEDAM i sastavni deo broja osam dakle vredi za DVOJICU jer popunjava dva mesta i u sedmici i osmi je, vidiš da nešto tu NE VALJA. On jeste jedan od sedmorice ali kako?
Imaš gomilu glumaca i kažeš on je jedan od njih to ne znači da je on među onih sedam koje gledaš već da je glumac kao i onih sedam inače ga nebi mogao nazvati OSMIM ako je jedan iz sastavnog broja SEDAM.
Dobro si ti razumio. Sedam je glava. Jedna od tih glava, koja je već bila car i vladar nad bludnicom, odlazi u Bezdan. A onda, ta jedna od sedam glava, javlja se i udivljuje svijet, i to je osmi - Zvijer kao osoba. Ovdje si Ivana odlično interpretirao.
Kad kažem da je jedna od tig glava već bila car govorim za onu zvanu ZVER jer je ona cilj.
I zato ti praktično pokazujem da je ta ZVER već BILA (jeste) i sad je (NEMA) i doći će ponovo kao OSMI CAR jer nije ni prvi ni sedmi niti sastavni deo broja sedam već je JEDAN OD NJIH po svim onim tačkama koje na uvodu navedoh.
Pratiš onih PET glava i onda pratiš ŠESTU i onda pratiš SEDMU i ide tekst da ona što je ZVERKICA je OSMI i nalaziš i njega ali ne u broju sedam već kao jednog od gomile glumaca recimo onih sedam jer je on jedan od njih.
A što je u tvojoj priči i što je na tvom popisu "balkanskog špijuna"? Osmi na čelo Vatikanske Kurve ne dolazi iz Bezdana, kod tebe osmi tek ide u Bezdan, i onda se iz Bezdana vraća kao "Zvijer osoba". Ako se kod Ivana jedan od sedmorice vraća i postaje osmi, kod tebe se jedan od osmorice vraća i postaje deveti.
Ponovo praviš istu grešku i jednu glavu vrednuješ kao dvojicu dva puta je sabiraš....a nije teško do deset sabirati i pokušaj iznova bez da dva puta isi prst brojiš i reci mi šta si dobio koji broj.
Dakle, ne ide osmi u Bezdan pa se iz Bezdana vraća kao deveti, nego se jedan od sedmorice iz Bezdana vraća kao osmi.
DA! Bravo, sad si rekao istinu. Taj OSMI nije ni prvi ne deveti već OSMI baš OSMi (8) jer tako i piše da je on OSMI i da izlazi iz bezdana.Znači shvatio si da se isti ne može dva puta računati, to mi je drago čuti jer smo onda sve rešili niti je sedmi niti deveti.Shvatio si da su onih sedam trasirali put do osmog koji je sakriven i treba iznenaditi svet. Nisu onih sedam bitni kao ni mnoštvo takvih glava već ona jedna glavica što će iz bezdana izaći i nosi na glavi hulni naziv.
„Ne laži Laviću! Kako te nije sramota?“
pokušavaš pridobiti što više ljudi da pristanu uz laž.
Sam si sebe „zaposlio“ u službu „razvodnika u paklu“. nije ti više dovoljno da „ljude razvodiš po paklu“, nego ih i sam u pakao šalješ.
Ovo što ti činiš ravno je huli na Duha Svetoga. Na kraju, ono moje „Ne laži Laviću! Kako te nije sramota?“,
Hvala za toliko ordenje i pohvale nisi trebao ali dobro plašim se da neću popamtiti sva zvanja koja si mi dosad dao od kad se dopisujemo.Nisam ja toliko vredan da mi tolka zvanja dajete od tebe imam kolekciju koju ne mogu izvršavati a ni one od Adv. vrha gde su mi takođe urućili nekoliko većeh zvanja od razvodnika, zaista ih ne mogu vršiti pa ako ste voljni vi preuzmite to što mi nudite.
Isabeleta pozdrav.
Inače ne volim sa ženskom populacijom razgovarati o Bibliji pa to neću ni sad učiniti a slušati kako ženski rod uči muški to ne gledam niti slušam jer tako usta Božja rekoše.
Još nikad nisam čuo da neko viče pred drugima kako je o najbolji i najpametniji a iznad svega je skroman...neznam zašto onda ti vičeš kako su Katolici jedina sveta i ispravna vera pa to treba svi da vide i a im se ne govori....zar ne?
A ako oni to ne uočavaju onda negde postoji problem nije li tako?
Ja nisam slep čovek niti sam opterećen bilo kojom vrstom predrasude i zato valja biti pažljiv i ne hvalisati se a uzput druge nipodaštavati jer sam taj čin govori o NISKOSTI a ne o visini.
Slap i ti kao i Antinijadz imate taj problem i to je toliko očigledno da smeta.
Ja sam spreman sve i jednom Judejinu reći da nije vernik ako ne priznaje Isusa i spreman sam se raspravljati od vladike do generala iz Adv. vrha bez pardona jer nemam taj teret koji vi vučete zar vam to ne smeta?
Kako ja da objektivno tebe saslušam kad ti imaš teret dogme?
Ja NEMAM to i zato ću UVEK reći Kainosu kad pogreši i Slapu i Laodikeji i kome god na bilo kom forumu ali neći samo negirati već ponuditi ono što mislim da je ispravno. Ti samo kritikuješ bez da si ponudila rešenje i meni je recimo drago što to nisi učinila ali onda bi bilo lepo da i ne sudiš drugima nije li tako?
Ja nema taj rečnik da mogu nekome sve to reći što meni udeljuju jer svako iz sebe nudi ono što je u njemu i maska spada ma kakvim se god predstavljao jezik izdaje.Nemam ništa protiv da se neistina nazove laž ali onda treba argument dati za tu izjavu.
Tebe i ostali ženski deo iz Rimske crkve vidim kao neke navijače a ne vernike čisto srca bez predrasuda. Lično ne volim takav nastup.
Daleko bolje bi bilo da ne komentarišete ono gde ne učestvujete i ja bih vas uvažavao kao sestre u Isusu jer bi tako pokazale da znate kako se valja ponašati kao vernica.
Želim vam obema Božji mir i blagoslov te da razmislite šta je pred Bogom mnogoceno.