Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Gde je pismo opisuje?(To tvrdi vasa literatura,video na youtube,zasto?je potrebno sve to?zato sto to ne pise u bibliji a vi dodajete i oduzimate!jao tesko vama u dan suda)kad je sam Isus hteo I izabrao Pavla da upravo njegova crkva bude u rimu(danasnji vatikan)ne kazem ima tamo mnogo necistih stvari ali crkva je to od Hrista a ako neki papa skrene s puta Isus ce da mu sudi,kao i petru kad je rekao petru idi sotona od mene,petar to nije razumeo kao i da ce se tri puta odreci Isusa dok jos petao ne najavi zoru.Pa je Isus ipak oprostio petru i dao mu kljuceve od raja,a da ne govorim kako je sam David krsio 10 zapovedi ali ga je Bog voleo ne zbog zakona ali zbog VERE koju je imao u Boga.To fariseji i sadukeji i danasnji adventi ne shvataju!Solomon je bio pravedan-mudar ali nije imao dovoljno vere u Boga,zato je i izgubio carstvo dok Car David nije iako je bio po zakonu osudjen pred Bogom za namerno ubistvo svog vojnika zbog zene s kojom je nacinio preljubodejstvo,to adventi recimo i ti nikad necete da rezonujete,shvatite.u čemu je grešnost mog komentara,daj da se još nasmejemo takom jednom iskazu da je katolička crkva devica čista? Pismo je opisuje kao punu krvi svetih a ovde se neko pita u čudu i traži izvinjenje,kako je to moguće da se napiše?
Pozdrav od Gere.