Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I šta ti misliš Laodik. ko je to?
Ne, jer upravo vi osporavate ono sto je Isus rekao o znakovima u 24 poglavlju Mateja, i otkrivenju, jer kazete "OVIH ZNAKOVA JE UVEK BILO, I NECE ISUS DOCI JOS DUGO DUGO"
Sto se tice ostalog, nije lepo prikrivati moja objasnjenja, i ponovo namerno postavljati nekakve komentare i pitanja na koja je vec odgovoreno.
Šta sam ja naveo, a što je suprotno bibliji. i onome o čemu govoriš.
Nije lepo iznositi neistine o nekome..
Nije nista suprotno, vec ti namerno sakrivas moja objasnjenja koja sam dao u prethodnim komentarima Jovanu.
Misliš, ko je Ilija?
Na to sam već odgovorio.
Gde ti je Antihrist o kom Hristos i Apostoli govore?Van svakih ljudskih planiranja, ali ne na potpuno drugačiji način od zapisanog, stose tice samih dogadjaja.
Mozda u nekim segmentima, ali sam vec objasnio u kojim, i zasto.
Kada se nešto tvrdi, treba dati i dokaze.
Ja sam već objasnio zašto ce Bog u tim segmentima Bog delovati drugačije, a to je iz razloga - jer je crkva potpuno podbacila, i stvari se nisu odigrale onako kako su zapisane u reči Božjoj i Duhu proroštva, kako je bila Božja volja, i iz razloga - što je Hristov dolazak i sve što je zapisano, već trebalo da se dogodi.
To znači - kako Ellen White i svedoči "DA ĆE BOG DELOVATI VAN SVAKIH LJUDSKIH OČEKIVANJA I PLANIRANJA"
U tom smislu - SVE što je zapisano u Božjoj reči i Duhu proroštva o poslednjem vremenu i načinu Božjeg delovanja, predstavljaju uslovna proročanstva, koja bi se obistinila da su stvari tekle svojim tokom.
Ovako - pošto je vreme za ostvarenje tih Božjih namera prošlo, i on onemogućen da ih ostvari iz navedenih razloga - on u ovom vremenu deluje sasvim drugačije, ne konsultujući ni crkvu, i ne osvrčući se na ono što je ranije otkrio, već delujući na sasvim nepredviđen način, na koji će i završiti delo - van svakog ljudskog očekivanja.
Zato u ovom vremenu - Božji planovi i ciljevi u odnosu za završetak dela, sasvim su suprotni planovima i ciljevima crkve ASD.
Crkva ASD ide sasvim nezavisnim putem u tom pogledu, i zato i nema sile da završi delo, već sve više tone.
Ali verujem da će većina biti uskoro probuđena ličnom Božjom intervencijom, i to u jednom danu..
Amin!