Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mozda ali znaj da ja zivim sa cinjenicama da postoji duh i na osnovu toga verujem da postoji bog i zivot posle smrti, ja nikad nisam ni rekao da bog postoji ili ne, ja sam uvek pricao da verujem da postoji iz mog iskustva na osnovu nekih stvari, ti znas da ja nisam nista opsednut niti idem okolo i upirem prst u druge, nisam pun znanja kao vecina ovde koji znaju sve i kojima se javio bog, meni se nije javio i dok se ne bude javio jasno (a ne umisljeno kao ovde prisutnima) ja cu da zivim sa tim verujem da postoji,To je mnogo mozda. Mozda ima zivota posle smrti a nema bogova, mozda ima mnogo bogova a nema zivota posle smrti.
niko mi nije odgovorio na pitanje, posto je jedan vernik malopre rekao da je zlo -krsenje bozijeg zakona- , znaci robovlasnistvo nije zlo, jer ne samo da nije bio protiv toga, bog hriscana i jevreja je podrzavao drzanje robova i nasilno ophodjenje prema istima
ja ne znam nista o tome axaxaxaxa ja nisam odavleniko mi nije odgovorio na pitanje, posto je jedan vernik malopre rekao da je zlo -krsenje bozijeg zakona- , znaci robovlasnistvo nije zlo, jer ne samo da nije bio protiv toga, bog hriscana i jevreja je podrzavao drzanje robova i nasilno ophodjenje prema istima