Nebi se ni pojavio ovde da me nije zaintrigirala tema.... nadam se da nisam upao na neki sastanak
" kluba " zatvorenog tipa ili na neki
" partijski sastanak "....pa se unapred izvinjavam.....
Ali ono sto vidim veoma mi lici na
" sudjenje u odsustvu " ili ono kao
" kadija te tuzi...kadija ti sudi " (
" spameri te tuze....spameri ti sude " )......a mozda gesim dusu
pa je ovo slobodna, opustena spamerska ( na tom smo forumu )
rasprava....yes3.
Nakon nekog vremena provedenog na SF-u ( nakon uclanjenja )....primetivsi neorimereno ponasanje (
po meni ) komentarisao sam na jednoj temi o
- zombiima - ( autor se sada zove
Ulukiora )....komentarisao sam takvo ponasanje i temu nazvao
" Meka za Spamere ".....da bi nakon toga dobio grdnje od
- Moderatora - ...kako
ako nisam clan " Kluba " da na toj temi ne komentarisem.....
Ubrzo nakon toga .....usledile su promene (
zbog kojih me neki sigurno krive )....i ta tema i neke slicne noj zavrsile su u novo-oformljenom forumu za
" Istinske i Casne Korisnike Spama ".....na kome se postovi ne racunaju...sorry..
Pustili su......
Tada su mi obrisali par postova...sorry..a nekima su mnogo vise obrisali ( dali su - to zna svako ponaosob )...sorrysorrysorrysorry.
Od tog dana osetio sam
" Neskriveno (i Skriveno ) Neprijateljstvo " .....nekih clanova...kao i oficijelnih sluzbenika foruma ......
i to jos uvek traje ( mozda na vasu radost...ili gresim )....ali svi gresite ....pogotovu
" mladji "....kojima mogu otac da budem....
Prosao sam ....sito ireseto...yes3...dobre i lose trenutke...yes3..i kada nesto nekome kazem ....stojim iza toga.yes3..to su moja iskustva...kojih se ne odricem...yes3
Volim da se salim ....zezam.....foliram ....ali do
neke granice....
" Tako Sam Vaspitan "...yes3.....
dosta o meni....
Procitao sam
" Mahom " skoro sve postove....
" znatizelja "...pa sam napravio
" Spam Bar - Pregled " ....vasih dosadasnih odgovora po temi koju je zapocela Gica ( tako je od milja ja zovem )...a
bazira se na broju vasih odgovora po istoj temi....( nisu ukljuceni oficijelni sluzbenici foruma - oni ne smeju da spamuju )
U normalnim uslovima ( moje misljenje ) preko dva odgovora sa istom osobom na temi je Spam.....ovde posto je ovo Spam Forum....malo sam pomerio granice.....
Jesam li vas udavio....:dntknw:... >>>>> Evo tabele.....
I sta da vam dalje pricam ...." Ne Pustaju Mi Slicicu od 35kb (jpg ) "......Jbg......yes3