Član
- Učlanjen(a)
- 05.02.2010
- Poruka
- 968
:fuck:....Ko je tebi kriv sto si preozbiljna .... :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
:fuck:....Ko je tebi kriv sto si preozbiljna .... :lol:
[INFORMACIJA]
Zamolio bih vas iskreno, ali stvarno iskreno, da prestane da se svađate. To ničemu ne dovodi.
[/INFORMACIJA]
Možda nekima možeš otac da budeš ali to ne znači da su svi deca u odnosu na tebe i da komentar treba da ti liči na slikovnicu, bukvalno yes3
Niko nikome ne piše iza leđa i ne znam čemu sve te priče da si od nekoga, zbog nečega ugrožen :dntknw:
Pošto mene nema na zvaničnoj listi otvori novu temu svog viđenja stvari jer ovako nezvanično... spamuješ yes3
Sto da otvaram ja ovo mi je " drugi post na ovom forumu ".....a ti si ovde " Stara Kuka " ( vojnicki izraz za starog i iskusnog vojnika ) otvori ti kao " Domacin ".....
Ih bre Tom, pa mozda coveku nestala "rakija" ....
Drugi post i opet greška u koracima yes3Sto da otvaram ja ovo mi je " drugi post na ovom forumu ".....a ti si ovde " Stara Kuka " ( vojnicki izraz za starog i iskusnog vojnika ) otvori ti ako " Domacin ".....
Ne znam šta ti ovo znači, kad si se sam prijavio za Spam barmena...:dntknw:03...Onda nek izvuce " Viski " koji cuva ispod sanka.......
Drugi post i opet greška u koracima yes3
Ova tema ne znači ništa sama za sebe i bez ostalih ne bi ni mogla da postoji tako da ne može biti predmet opšte analize... znači bez filozofije i matematike, kao me razumeš yes3
Očigledno je da se tvoj koncept i analiza razlikuju od većine s obzirom da si ih ograničio na teme koje je otvarala PIGGY tako da sve što si zaključio možeš da... okačiš mačku o rep yes3 Pošto su teme koje ti otvaraš i u kojima ti učestvuješ gospodske (Wizard-ov izraz za ovakve situacije ) otvori posebnu temu pa to tamo analiziraj, sa istomišljenicima pošto te po tebi svi ostali napadaju otvoreno ili skriveno...
Time što si ti prošao "sito i rešeto", znači da svi ostali ili većina nisu, jasno je kakav stav od starta imaš prema forumu i članovima. Tvoji postovi su znači sami po sebi vredniji i kvalitetniji od drugih a ti poštuješ samo one koji te hvale i podržavaju... jadno je to :dntknw:
Ne znam šta ti ovo znači, kad si se sam prijavio za Spam barmena...:dntknw:
Pa Crnka i ja smo stari drugari a ja prijatelje postujem!