Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislim da piggy to radi samo onima koji joj se svide, da je to neki njen fazon
Lista imena u ovoj anketi je na mestu, videćemo da li će trenutna "prva perjanica" odneti pobedu!
...ako je na mjestu zasto sam ja tu (mislim ,ne smeta mi)... za 2 mjeseca imam 290 postova i to sto imam ispade da sam stekao spamovanjem :dntknw:
Ja ne znam cemu ova tema kad sam ja najveci spamer:blum3:samo pogledajte koliko postova imam i to lupetanje cisto:blum3:
Pa ja cak ni ovdje ne mogu pobjediti:cry::cray:
Nepravda Blackice .... Mracne sile se udruzile .... Evo, ja ti poklanjam mojih 13 glasova ili da delimo 50/50? :lol:
Ti si jedan od onih za koje se i ja pitam - otkud na listi! :dntknw::dntknw::dntknw:
Bas tako pola njih nece bit na (ali ja hocu) a vec ima onih koji bi trebali biti ovdje... umjesto nekih...:blum3:Kazem ja da nisu tu cista posla ... A sto rece Death, cini mi se, anketa traje do maja sledece godine - do tada mozda pola njih koji su na listi nece biti clanovi a doci ce jos mnogo njih i ko zna koliko pravih spamera ...
Ti si jedan od onih za koje se i ja pitam - otkud na listi! :dntknw::dntknw::dntknw: