Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovdje se stvari dokazuju Biblijom a ne filozofiranjem.
Isus nije samopostojeći Bog, nego je izašao od Oca i to ti fino kaže najmanje 3 puta u NZ, a to fino piše u Miheju.
Rješenje: Isus je Bog Sin.
Dobro za tebe je tako.
Al bih te pitao....
Zasto Pavle ni u jednoj svojoj poslanici nije nasao za shodno da kaze tako: Bog Sin?
Zasto se ni jednom nije svome Bogu obratio recima: Gospode Boze Isuse Hriste?
Da li se ti svome Bogu Isusu Hristu obracas tim recima?
Da je samo jednom napisao, a nije NI JEDNOM... ja bih celim srcem verovao i ne bi mi na pamet palo da cepidlacim.Da je stotinu puta Pavao tako napisao, cjepidlaka bi imao samo više "zašto".
Da je samo jednom napisao, a nije NI JEDNOM... ja bih celim srcem verovao i ne bi mi na pamet palo da cepidlacim.
Ovako te najozbiljnije pitam, da pre svega sam sebi odgovoris na ova pitanja.
Jel moguce da toliki jevandjelizator i misionar ni jednom nije rekao moj Boze Isuse Hriste!!!!
Jel moguce da nije zapisao ono kljucno u sta je verovao, a to je da je Hrist "Bog Sin"!!!
Ne moras ti meni nista odgovoriti, ja sam mali covek koji veruje samo ono sto je zapisano u Bibliji! Ne treba meni veci i bolji ucitelj od Isusa i Pavla, a te reci iz njihovih usta nisu izasle i kao takve meni nista ne znace!
Ne slazem se sa ovim.U čemu se ti zapravo sa mnom ne slažeš?
Iz vasih usta to olako izlazi, a ni jedan apostol to nikada nije rekao ni zapisao!Rješenje: Isus je Bog Sin.
Zato i pitam to sto sam te pitao.
ne samo apostoli
nego
cijela Biblija, Sveto Pismo govori da je Isus Sin Božji
nikakav Bog
nekršćanskoj religiji trebaju bogovi,
posebno adventizmu koji se bavi spiritističkim tumačenjem Biblije
jer im se treći bog njihov, kao bog duh sveti ukazuje i govori im šta je istina
a ustvari je to sam sotona
i vodi ih i zavodi u vječnu propast