Ma pravilno kazes isus je rekao u bibliji ono sto je ocevo sve je moje i sto je moje njegovo je sama rec govori za sebe
Isus ima istu vlast kao i otac evo:
Copy
KAKO DA POSMATRAMO HRISTA
Ali kako da posmatramo Hrista? ‐ Onako kako se otkrio svetu, prema svedočanstvu koje je
dao o sebi. U predivnom govoru, koji je zabeležen u 5. poglavlju Jovanovog jevanđelja, Isus
kaže: „Jer kao što Otac vaskrsava mrtve i oživljava, tako i Sin oživljava one koje hoće. Otac
ne sudi nikome, nego je sav sud dao Sinu, da svi poštuju Sina kao što poštuju Oca. Ko ne
poštuje Sina ‐ ne poštuje ni Oca koji ga je poslao“ (Jv 5,21‐23).
Hristu je poverena najuzvišenija služba, naime služba Sudije. On mora da primi istu čast
koja pripada Bogu Ocu, i to iz tog razloga što je i On sam Bog. O ovome omiljeni učenik daje
sledeće svedočanstvo: „U početku beše Reč, i ta Reč beše u Boga, i Bog beše Reč“ (Jv 1,1). Da
ova božanska Reč nije niko drugi, do Isus Hristos, dokazuje 14. stih: „I Reč postade telo i useli
se u nas puno blagodati i istine; i videsmo slavu njegovu, slavu, kao jedinorodnoga od
Oca.“
Sve je jasno ko dan ko neveruje sina neveruje ni oca, skoro svi apostoli su poginuli dokazujuci upravo to sto si ti napisao i ovo sto sam ja DA JE ISUS BOG SAZDATELJ po OCEVOJ volji sto dokazuje stih (jovan 1:3)
3 Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo.
1 Moj. 1:1
(1 mojs
http://wwwyu.com/biblija/011mo001.htm#1:26)
26 Potom reče Bog: Da načinimo čoveka po svom obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cele zemlje i od svih životinja što se miču po zemlji.
I ako se secas bog otac mu je upravo dao da vlada svim etim sto je stvorio i da mu se poklone svi i andjeli na nebu i svi na zemlji da svi carevi ljudi,zivotinje i sve sto se mice po zemlji itd.U kratko sve sto je stvoreno!!
A ko se secas tog stiha.