Taj stih uopste nedokazuje da je isus ikad bio andjeo pogledaj (jovan 1:1-14) on je bio nize andjela, samo dok je bio u telu.
I nije se koristio svojim bozanstvom, jer se odrekao njega zbog toga je bio nize svih koji su bili na nebu, i zemlji, zato mu je otac vratio prvobitno bozanstvo i postavio ga je vecim od svih sto su ikad stvoreni ,i on je sada bog po ocevoj volji jer on nije stvoren a jedinorodjen.
(jovan 17:5)5 I sad proslavi Ti mene, Oče, u Tebe samog slavom koju imadoh u Tebe pre nego svet postade.
(jevreima 1:3-5,8)
3 Koji budući sjajnost slave i obličje bića Njegovog, i noseći sve u reči sile svoje, učinivši sobom očišćenje greha naših, sede s desne strane prestola veličine na visini,
Ps. 45:6, Zah. 13:7, Mt. 22:44, Mk. 12:36, Lk. 20:42, Jn. 14:9, Jn. 17:5, Dela 2:34, 2 Kor. 4:4, Kol. 1:17, Otk. 4:11
4 I toliko bolji posta od anđela koliko preslavnije ime od njihova dobi.
5 Jer kome od anđela reče kad: Sin moj ti si, ja te danas rodih? I opet: Ja ću Mu biti Otac, i On će mi biti Sin.
8 A sinu: Presto je Tvoj, Bože, va vek veka; palica je pravde palica carstva Tvog.
Isus ima vlast nad dusom svojom dok andjeli nemaju oni su smrtni a isus nije citaj.
(jovan 10:17,18)
17 Zato me Otac ljubi, jer ja dušu svoju polažem da je opet uzmem.
18 Niko je ne otima od mene, nego je ja sam od sebe polažem. Vlast imam položiti je i vlast imam uzeti je opet. Ovu sam zapovest primio od Oca svog.
Ima mnogo dokaza da isus nije andjeo, jer andjeli su skloni grehu uzmi primer djavola i demona, bas zato sto je isus bog on je mogo da spase svet jer on je bog i nema greha.
Ime nebesko gospodnje je (REC)(otkrivenje 19:13)13 I obučen je u haljinu umočenu u krv, i ime se njegovo zove "Riječ Božja". (jovan 1:
1)1 U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč.
Eto kainos pravde.