Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
drago mi je da sam postavljena i ostavljena za fizioterapeuta...sad nesto za utezanje i ucvrsivanje...misica...morate da igrate isto ovako..za zagrevanje..moze i kao zenske a moze i kao muski..ko ovo uspe bice u najboljoj kondiciji ikad...
Ej bre nema bežanja forum je u pitanju, ne smemo da se obrukamo...Moras i ti prvenstveno da budes u kondiciji. Mnogi od njih ce pokusati da beze .... Pa ... Znas sta ti je ciniti ....
cika doco ...ja sam uvek u formi..pa nece valjda da beze sa treninga...ma nece ja cu da im skrenem paznju da se skoncentrisu ...pazi vamo..gledaj u me...dotakni me...mislim ko me stigne...
ma nisam to ni rekla tebi nego njima...da gledaju u mene i jure me da me dotaknu..ihh bre doco sve si pobrkao..Ne brini ti za mene sestro .... Ja sam u kondiciji .... Mislio sam na pacijente ....
ma nisam to ni rekla tebi nego njima...da gledaju u mene i jure me da me dotaknu..ihh bre doco sve si pobrkao..
Sve sam uradio po instrukcijama samo ne mogu ovaj batšejk da napravim... :/drago mi je da sam postavljena i ostavljena za fizioterapeuta...sad nesto za utezanje i ucvrsivanje...misica...morate da igrate isto ovako..za zagrevanje..moze i kao zenske a moze i kao muski..ko ovo uspe bice u najboljoj kondiciji ikad...