Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije valjda da je svih 55 tisuća protestantskih sekti razdjeljeno samo radi dana ili jela!?
samo 15% Luterana u Švedskoj izjavilo je da vjeruje da je Isus Krist Bog. Je li i ovo nevažna stvar kako tko vjeruje?
Jesu li i ovi i ovakvi pripadnici Kristove Crkve. Ja samo znam da ovi, prema nauku Kristove Katoličke crkve, zastupaju antikristovsko naučavanje, pa se nemoj čuditi da ja inzistiram da sa ovakvima ne mogu biti u istoj Crkvi
navodni Hrišćani idu na more.
Ja govorim o zvanicnoj dogmi zajednice, o njenom ucenju, a ne sta pojedinci privatno veruju.. Ako pogledamo ucenje, ne postoje bitne razlike medju protestantima..
Sto, sta fali moru? Nije greh kupati se..
Greh je skidati se pred drugima i ppkazivati svoje obnaženo telo.
Kupanje u moru ili na bilo kom drugom javnom mestu treba zabraniti.
Ili odvojiti žicom plaže, posebno za žene, posebno za muškarc i posebno za bračne parove.
Evo me na moru i naiđoh na ovaj članakEno ti subotar Kainos mjesecima traga za apartmanom na moru. Niste ni vi 'cvećke', i vi bi guzice osunčali.
Evo me na moru i naiđoh na ovaj članak
Katolici vele da je prvi papa bio Petar. A svi znamo da je Petar bio oženjen. Otkud onda da sa kat. svećenici ne žene. Pravoslavni imaju žene. Onda nije ni čudo što se događaju ovakve stvari.