Katolicizam i njegovi plodovi

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
15 od 50 najsmrtonosnijih gradova na svetu nalazi se u Meksiku

14 od 50 najsmrtonosnijih gradova na svetu nalazi se u Brazilu

6 od 50 najsmrtonosnijih gradova na svetu nalazi se u Venecueli

Cak i da je tako a nije, to nista ne dokazuje! Bas najvise gresnika i licemera se nalazi u crkvi Bozjoj! Pa i fariseji su bili crkva Bozja, pa su bili gresniji od kurvi i carinika! I kroz istoriju je cak i Izrael Bozji padao u takvo ocajno stanje, da je Bog morao da ih prepusti njihovom izboru! Ali nikada nije odustajao od njih i pravio 'novu crkvu', i ne pise nigde da ce on osnivati novu crkvu u poslednje vreme, tj. vas adventiste! Novozavetna crkva je izuzetak, osnovana je jer se menjao zavet! A tvoja teologija je dno dna!

SAD su crna ovca

Usporedimo li SAD i sedam drugih uvaženih zemalja zapadnog civilizacijskog kruga, uviđamo da Velika Britanija, Njemačka, Francuska, Italija, Španjolska, Kanada i Australija s ukupno 391 milijuna stanovnika imaju 906 žrtava ubojstava vatrenim oružjem godišnje. Sa 9960 godišnjih ubojstava metkom na 312 milijuna stanovnika, Sjedinjene Države imaju za 15 puta višu stopu ubojstava vatrenim oružjem nego spomenutih sedam nacija zajedno.

Izvor:
HTML:
http://www.poslovni.hr/after5/oruzje-vlada-sad-om-225267
Ne vredi njemu ta statistika, on priznaje samo njegovu namestenu, koju su pisali ameri!

Kako bi voleli da su kod nas favele, karteli, jad , beda, anarhija.
To samo ti volis, nasladjujes se time. A od svoje zaslepljenosti, ne vidis da su podaci namesteni!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Novozavetna crkva je izuzetak, osnovana je jer se menjao zavet! A tvoja teologija je dno dna!

Njegova teologija je budalaština i blasfemija, ali drugačija se od američkog "revivala" i ne može očekivati.

I kroz istoriju je cak i Izrael Bozji padao u takvo ocajno stanje, da je Bog morao da ih prepusti njihovom izboru! Ali nikada nije odustajao od njih i pravio 'novu crkvu', i ne pise nigde da ce on osnivati novu crkvu u poslednje vreme, tj. vas adventiste!

Ništa Bog nije morao, sve što se sa Israelom dešavalo je plod njihove slobodne volje. Bog ništa ne mora.

Nije odustajao? Bog ne odustaje od nikog, ljudi su ti koji pokušavaju da odustanu od Njega.

Osnivati novu crkvu? I to baš od onih koji su se setili da Njegove reči bace pod noge, preskoče ih i vrate se svojevoljno na nešto što je na Krstu prestalo?

Svemoćni, svemogući Bog menja mišljenje i od gomle onih koji su poverovali da je On lagao kada je rekao da niko ne zna ni dan ni čas Dolaska u Slavi, koj izvrću Njegove reči i koji Njega prikazuju kao nekoga ko se čoveku pravda pravi "novu crkvu", a svoju nad kojom je i u kojoj je Njegova treća osoba - ipostas, dakle On sam, odbacuje?

Zar je to Bog? Ćudljivi danas jesam, a sutra nisam je dakle po adventistima Bog?

Na veliku žalost nasrtljivih to Bog nije, nego upravo imitacija Boga, a svi dobro znamo ko je imitator.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Cak i da je tako a nije,

A imaš druge podatke? Naravno da nemaš, znači da je tačno ovo što sam dao.

to nista ne dokazuje!

Naravno da dokazuje.

Bas najvise gresnika i licemera se nalazi u crkvi Bozjoj!

Misliš na onu iz Solunjana.

Pa i fariseji su bili crkva Bozja, pa su bili gresniji od kurvi i carinika!

E to ste vi. Seli fariseji na Mojsijevu stolicu.

I kroz istoriju je cak i Izrael Bozji padao u takvo ocajno stanje, da je Bog morao da ih prepusti njihovom izboru!

Kao sada vas i katolike.

Ali nikada nije odustajao od njih i pravio 'novu crkvu',

Nije pravio novu Crkvu nego je nastavio sa istom preko Isusa i apostola, znači da vi niste apostolska.

i ne pise nigde da ce on osnivati novu crkvu u poslednje vreme, tj. vas adventiste!

Ko kaže da su advent. nova crkva, nisu ni nova vera. Ni nova crkva.

Novozavetna crkva je izuzetak, osnovana je jer se menjao zavet!

To nije nikakva nova crkva, nego nastavak Božje prave crkve.

A tvoja teologija je dno dna!

Vaša dela su dno dna.

To samo ti volis, nasladjujes se time.

Otkrivaš svoje motive, ti se raduješ. Kako bi ti voleo da je statistika na tvojoj strani, ali nije.

A od svoje zaslepljenosti, ne vidis da su podaci namesteni!

Vreme dokazuje da sam ja u pravu, događaji koje vidimo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali kako, kada pre Adama nije bilo ljudi? Nemoj reći da oni veruju kako su postojali na nebesima pre stvaranja.... :)

Njihov "Vidoje" tvrdi da je bilo. Evo pa čitaj:

Po tvojoj tvrdnji ljudi pre Adama su imali slobodu da ubijaju, kradu, cine preljube, ne postuju roditelje..itd..

Ako po tebi ljudi pre Adama nisu znali za moralne principe, i nije bilo greha, zasto je onda Bog isterao Adama iz Edemskog vrta.
Adam onda nije sagresio.

Dakle, živjeli su ljudi i prije Adama, i bijahu to baš EGWisti. Tripo i Laodikeja nisu od Adama i Eve, oni su prvi rod od ovih koji su živjeli prije Adama.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Pa ti najbolje pokazujes adventisticka dela!

Lazes o svom identitetu, pretvaras se da si obrazovan, da si akademik, da si filozof, da pises knjige, da drzis predavanja. Krades tudji identitet! Lazes da si nekada bio veliki pravoslavac, da si profesor u skoli. Glumis jekavicu pises da si crnogorac a jekavica ti bosansko - hrvatska! Cas znas jekavicu cas je zaboravljas! Vidi se da nemas veze sa pravoslavljem jer ga ni ne znas!

vrlo važno ko sam ja. Dokaz da ne možeš osporiti moje arg.

Ti si dokazao da se radujes tudjoj propasti time sto si nas prijavljivao moderatorima i pokusavao da nas oteras sa foruma! A to Hriscanin ne radi!

A onda te svoje zle motive pripisujes drugima!

Vi se radujete tuđem zlu.

Sta dokazuju dogadjaji? Da je Hristos nevidljivo prisutan i da je poceo da sudi?

Da vi nemate Isusa.

Lepo pise da ce Bog unistiti antihrista 'svetloscu svojeg dolaska' a ne pre toga!

Zato još postojite.

Znaci ako nije dosao, ne mozes tvrditi da nas kaznjava!

Onaj ko ne može da poveže dvije stvari iz Biblije ste vi.

Evo vaše nauke "Isus je uzeo grijehe svijeta ja mogu da se kurvam, da pušim, da kradem itd. jer svjedno On nosi moju krivicu, ja nisam spasitelj"

E tako sve shvatate u jednoj dimenziji.

Nego mi zivimo jos u vremenu Bozje milosti, i on nikoga ne kaznjava, vec poziva na pokajanje!

A vama je to dobro došlo da nastavite bezakonje.

Tvoja nauka nije evandjelje, vec potpirivanje mrznje!

Opet projekcija. Zato vas policija razdvaja jer se mrzite u CG.

Hristos je rekao ucenicima koji su zeleli da sidje oganj s neba i pobije Hristove protivnike - 'ne znate kakvog ste duha, jer Sin Covecji nije dosao da pogubi vec da spasi"!

Oni su se za razliku od vas pokajali, a vas još policija razdvaja.

A ti ovde propovedas 'nemilost' - osudu, umesto radosnu vest evandjelja i oprostenja,

Vas Jevanđelje ne zanima. Kao ni fariseje, vama ide samo propov. osude. Poslje Jevanđ. ide osuda.

jedva cekas da nas Bog kazni, da ubije one koje je dosao da spasi! Radujes se tome, i rusenju nasih hramova!

Naravno da se bar neko popravi.

Kao i tvoja prorocica sto se radovala i Martin Luter koji je izjavio - 'kada bi imao sve franjevce u jednoj kuci, ja bi ju zapalio! U pakao s njima!"

Zato su njemački knezovi osudili takve stavove isto protest. a kod vas niko ne osuđuje mržnju i nasilje, e zato ste dobili Iroda Mila Đukanovića a može i Pilata da vas kazni.

Ti sam si ANTIHRIST! Jer ne govoris Bozje misli, vec ljudske i stonske!

Tako su govorili Isusu da je Belzebul.

E zato vi morate na ulicu da branite idole jer su vam to vaši bogovi, ikone i hramovi.

I nećete ih odbraniti.

Natrag