- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
vrlo važno ko sam ja. Dokaz da ne možeš osporiti moje arg.
A gdje su ti argumenti? U pljuvački? Bože sačuvaj, "stroj za pljuvanje" - "žbuker-pljuvač", govori o svojim argumentima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
vrlo važno ko sam ja. Dokaz da ne možeš osporiti moje arg.
A gdje su ti argumenti? U pljuvački? Bože sačuvaj, "stroj za pljuvanje" - "žbuker-pljuvač", govori o svojim argumentima.
Katolicima i ne treba kazna od Boga, oni su sami sebi kazna što i vidimo po događajima.
Oni bi sve druge kaznili, zato i prijete "svojim nemilosrdnim bogom".
Ovo je zamena teze, jer Rimokatolicka i Pravoslavna crkva su tokom cele istorije progonile neistomisljenike, a Vatikan sve takve mucio na spravama za mucenje, ubijao i spaljivao na lomacama.
To je isti Duh koji i danas obelezje tradicionalnih crkava, ali se danas koriste drugacije metode, a to su napisi po novinama i kampanja protiv takozvanih sekti, po principu "vuk dlaku menja ali cud nikada"
Klasična protestantska patološka laž.
Klasična protestantska patološka laž.
Da zaključimo. Naš B(b)og je uvijek i naša projekcija u njemu. Ako mi ljubimo druge, naš Bog je Ljubav, Osloboditelj i Spasitelj. Ako ne ljubimo druge, naši bogovi su tužitelji, suci, kaznitelji, razaratelji i uništitelji.
Samo sto se to uci u skolama, i to su istorijski podaci.