Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidi, slap se cijeli zivot bavi takvim stvarima ovdje, pisuci o adv. crkvi, i kad neko nekad napise nesto u vezi RKC, odmah ga napadas....e to nije fer.takvih vrlo zlih ljudi ima i u antitrinitarnom ASD pokretu. Očito takvi ne vide sebe i zlo koje je u njima, samo kopaju po tuđem jadu i smeću da bi prekrili svoje crnilo duše.
Ljude se može varati otrovnim jezikom ali na Božjem sudu će se vidjeti prava istina
Može li se itko sakriti na tajnim mjestima da ga ja ne vidim?”, govori GOSPODIN. “Ne ispunjavam li ja nebo i zemlju?” govori GOSPODIN.
Jeremija 23,24
Užas...
Nego imas li sto reci u vezi sveca Jeronima i zene koju je izgladnio, pa je umrla i proglasena sveticom. Pusti se izvora.
Ovo sam morao napisati, jer sam pročitao tvoj post prije nego što si ga obrisala, jedino ga je slap mogao pročitati još, jer je bio online. Ostavi post da vide svi ostali što si pisala....tako reagira samo neko ko je ljući od inkvizitora pišući laži o meni i nekim guruima koji su stariji.
Ok, onda se moli sv. Jeronimu za tvoju dušu. Napisao si "Preblaga je" - jer da imate moć sve bi nas protestante dali spaliti na lomači, kad bi imali moć kao i svi prijašnji "oholi pontifeksi" (inače sam taj izraz našao u VB.Ti onda sigurno znaš tko je Željko Porobija, kad toliko poznaš adventiste i adventizam.
Tako je, izvor je nebitan. Ali je tekst koji si “linkao” bljuvotina. Što ćeš, tipično za tebe.
Jesam, pročitao sam što ti je napisala. Preblaga je prema tebi bila, prema onome što zaslužuješ.
Ok, onda se moli sv. Jeronimu za tvoju dušu. Napisao si "Preblaga je" - jer da imate moć sve bi nas protestante dali spaliti na lomači, kad bi imali moć kao i svi prijašnji "oholi pontifeksi" (inače sam taj izraz našao u VB.