Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slape, tvoj odgovor Laodikeji je razuman, jasan, argumentiran, istinit, napisan u kršćanskom duhu...
Eh, sad se pitam kakav će biti njegov odgovor tebi?! Pripremi se!
šta je to napisao zaista?Ovo ovdje me podsjeti na one tvoje, također sotonske, laži kad si ovdje na forumu ponavljao kako su "Hrvati klali srpsku djecu, i onda njihovo meso prodavali u mesnicama". Razmisli, čovječe, pokaj se i obrati se.
šta je to napisao zaista?
Ja sam izneo istorijske podatke.
Uff, Slape, koliko puta su ovdje spomenuti tvoji snovi da će ljudi pomisliti da si sanjar.
Primjećujem blagi umor kod Laodikeje. Njegovim takozvanim argumentima nedostaje dinamičnost i mašta.
Speedy, (sjećaš se ti člana speedy-ja?) On je u svom tumačenju tobožnjeg usvajanja poganskih običaja od strane Katoličke Crkve, otišao tako daleko da je napisao kako su se pogani preobukli u rimske svećenike i širili poganstvo. Tako nekako... I kad sam ga pitala kako je to bilo moguće, rekao je da je bilo tako: skinuli kacige, haljine i gaće...i postali svećenici.
Mora da ima negdje na forumu njegovih postova, tako je sve slikovito tumačio, ma živo kino.
šta je to napisao zaista?
Nisam ja ništa napisao, nego se radilo o Stvarnoslapovoj optužbi kako Adventisti ubijaju decu, pa sam ja postavio sa interneta svedočenje jednog čoveka - u kome on iznosi gadosti koje su činile ustaše u Jasenovcu i NDH.