Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slape, tvoj odgovor Laodikeji je razuman, jasan, argumentiran, istinit, napisan u kršćanskom duhu...
Eh, sad se pitam kakav će biti njegov odgovor tebi?! Pripremi se!![]()
šta je to napisao zaista?Ovo ovdje me podsjeti na one tvoje, također sotonske, laži kad si ovdje na forumu ponavljao kako su "Hrvati klali srpsku djecu, i onda njihovo meso prodavali u mesnicama". Razmisli, čovječe, pokaj se i obrati se.
šta je to napisao zaista?
![]()
Ja sam izneo istorijske podatke.
Uff, Slape, koliko puta su ovdje spomenuti tvoji snovi da će ljudi pomisliti da si sanjar.
Primjećujem blagi umor kod Laodikeje. Njegovim takozvanim argumentima nedostaje dinamičnost i mašta.
Speedy, (sjećaš se ti člana speedy-ja?) On je u svom tumačenju tobožnjeg usvajanja poganskih običaja od strane Katoličke Crkve, otišao tako daleko da je napisao kako su se pogani preobukli u rimske svećenike i širili poganstvo. Tako nekako... I kad sam ga pitala kako je to bilo moguće, rekao je da je bilo tako: skinuli kacige, haljine i gaće...i postali svećenici.
Mora da ima negdje na forumu njegovih postova, tako je sve slikovito tumačio, ma živo kino.
šta je to napisao zaista?
![]()
Nisam ja ništa napisao, nego se radilo o Stvarnoslapovoj optužbi kako Adventisti ubijaju decu, pa sam ja postavio sa interneta svedočenje jednog čoveka - u kome on iznosi gadosti koje su činile ustaše u Jasenovcu i NDH.