- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Fejzo, zašto se ti zalažeš za slobodu svih vjera i svih pederizama, jedino pravednim smatraš da muhamedanci teroriziraju i ubijaju kršćane.
A onda Fejzo ovo napravi:
Ovo rade samo pederi. Pederi svake vrste - ljudske gnjide. Ljudske gnjide su oni koji vam "stave u usta" ono što niste uopće rekli, ili uklone dio onoga što ste rekli s ciljem da potpuno izokrenu vašu tvrdnju. Ovo su vam sinovi oca laži, ljudske gnjide, bitange.
Nismo mu neprijatelji ni ti ni ja ni Laodikeja.
Tko je neprijatelj Kristu i meni je. A vi antikristi, koji niječete Krista Boga, ste najveći Kristovi mrzitelji i neprijatelji.
Tebe bez problema mogu da legalizujem, jer ti si Hriscnin, ali sataniste nikako! To je pogubno po drustvo!
Ne možeš kršćaninom nazvati nekoga tko ispovjeda muhamedansku vjeru. Ne znam, mire, kako ti je to promaklo, ali Jovan kaže da je Isus samo čovjek, samo 'poslanik', a to piše i u Kuranu. Jovan kaže da su oni koji ispovjedaju vjeru u Boga Sina hulitelji, a to piše i u Kuranu. Jovan kaže da je Bog podigao Muhameda i islam s namjerom da kazni kršćane hulitelje, a ovo točno piše i u Kuranu. Evo citata iz Kurana, pa sam provjeri i uvjeri se:
Kuran, Sura 5,72–77:
O sinovi Israilovi! Allahu, i mome i vašem Gospodaru, obožavajte se.” Ko Allahu druge bogove pridruži, Allah će mu Džennet zabraniti i vatra će mu boravište biti. Zločincima neće biti nikoga da pomogne. Hulitelji su oni koji govore: Allah je jedan od trojice u Trojstvu, jer nema boga osim jednoga Boga. Ako oni ne odustanu od svoje riječi (o bogohuljenju), doista će teška kazna zadesiti bogohulnike među njima.
Mire, država ne sme biti crkva. Tu se razlikujemo.
Ali može biti anticrkva, što je sada, to ti paše. Nešta ne čudi, zato se vi antikristi i zalažete da države budu anticrkve.