Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Nalaz državne komisije u Irskoj: U katoličkim domovima nije bilo namjernih ubojstava ili zanemarivanja djece

U nekoliko TV intervjua, glavna promotorica skandala, Catherine Corless, ponavljala je svoju tvrdnju da su djeca u katoličkim ustanovama umirala od gladi. Međutim, nakon punih sedam godina istrage, Komisija je utvrdila da ni u jednoj od tih ustanova za djecu nijedno dijete nije umrlo od gladi. Štoviše, Komisija, osnovana kao izravan rezultat Corlessinih tvrdnji, nije pronašla dokaze koji bi potkrijepili i njezine druge tvrdnje.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ovo je bilo na svim vestima.

Pronađena masovna grobnica sa ostacima 215 dece u Kanadi: Ovo nije izolovani slučaj​

Ivana Vlajković, Telegraf
01/06/21 | 00:42

U toku su planovi za dovođenje forenzičkih stručnjaka koji će identifikovati i reparirati ostatke dece pronađene zakopane na lokaciji Kampus..​

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ovo je bilo na svim vestima.

Pronađena masovna grobnica sa ostacima 215 dece u Kanadi: Ovo nije izolovani slučaj​

U toku su planovi za dovođenje forenzičkih stručnjaka koji će identifikovati i reparirati ostatke dece pronađene zakopane na lokaciji Kampus..​

Pokazalo se da su lagali. Lagali k'o Jezavelja Ellen White.

Pokojni zlotvor Tito je znao ponavljati - Neprijatelj nikad ne spava. Ti ovdje svjedočiš da i vi raznosači go**vana nikada ne spavate.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Svako ko ima internet nek proveri sve sajtove vesti sa ovim naslovom dole, pa neka se uveri da li sam ja to izmislio.

Ja sam kopirao samo jedne vesti iz Telegrafa.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I na svim vestima na radiju i televiziji, i u dnevnoj stampi u svim novinama.

Tako je. Radio, televizija, dnevne i sve ostale novine prepune su go*vana, a tebe baš takva go*vna najviše privlače. Da ti je bar malo razuma ostalo, shvatio bi da te je u ovu ulogu 'raznosača go*vana' gurnula sotonska lažljivica Jezavelja (J)Ellen White.

Natrag