Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kazi to njima, a ne meni.

Napisi dopis da svi oni grese, i posalji tim drzavama, narodima, i pojedincima.

Srbiji, Izraelu, Romskoj zajednici, svedocima, rodbini zrtava.

Kazao je to i tebi i njima istinoljubivi Židov Gary Krupp. A ti, klanjatelju Jezavelje Ellen White, nastavi češkati jaja đavlini.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Rekoh.

1 naspram sest milijarde devetsto devedeset hiljada, devetsto devedeset i devet.

Ti ispade najpametniji pored svih tolikih svetskih istoricara holokausta Nacizma i Ustastva, i sa ovih prostora zivih svedoka, rodbine zrtava, secanja, fotografija, ratnih zapisa..itd..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Rekoh.

1 naspram sest milijarde devetsto devedeset hiljada, devetsto devedeset i devet.

Ti ispade najpametniji pored svih tolikih svetskih istoricara holokausta Nacizma i Ustastva, i sa ovih prostora zivih svedoka, rodbine zrtava, secanja, fotografija, ratnih zapisa..itd..

Istina je ono što istina jest, a ne ono što tisuće i tisuće, pa i miljarde bolesnika 'Srboljuba' izjavi. A ti, klanjatelju Jezavelje Ellen White, idi češkati jaja đavlini.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja nisam Srbo ljub, vec Hriscanin koji ima ljubav prema svim ljudima bez obzira na naciju.

I nije mi problem da ukazem na istinu ma koga se ona ticala, ustasa, cetnika, balija, svi imaju svoj greh.

Mi ovde govorimo o uticaju crkava.
U ovom slucaju Rimokatolicke.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To bi znacilo da ceo svet raznosi kakicu Srboljuba Zivanovica.

I Srbija, i Izrael, i Romska zajednica, i sav akademski sloj ovih drustava...itd..

Dakle, nije u pitanju Zivanovic, vec poznate cinjenice.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ako odbacimo to o prodaji Srpskog mesa kao preuvelicavanje - ostaje 99,99 posto drugih cinjenica.

I sta sad.

Natrag