Katolicizam i njegovi plodovi

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti si ludilo.
A to ludilo su ti preneli Jezuitski i Vatikanski satanisti.

Ti si sebe stavio na presto i polozaj visim od samog pape.

Cuj pape.
Od Boga.

Jer i ono sto papa zna i ne porice, i priznaje, ti si to sve srusio.

Sto kritikujes mene ili istorijske cinjenice, i medijske vesti.

Trebas da kritikujes svoju crkvu i papu, jer on sve to zna i govori, a ti protivrecis i njemu.

Tako se pokazuje da ti u stvari sramotis i sebe, i svoju crkvu, i papu.

Ali, to je tvoja stvar.

Ja sam Adventista a ne Rimokatolik.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja sam Adventista a ne Rimokatolik.

Ti si je*bivjetar, raznosač go*vana, koji ovdje širi notorne laži o tome kako je Katolička crkva pobila ove ili one, ovoliko ili onoliko. A da ti nisi je*bivjetar, ti bi, nakon što ti se pokaže da su to notorne laži, te sotonske laži prestao širiti. I da si imalo čovjek, osim što bi prestao širiti laži o katolicima, ti bi se zauzeo za one koje tvoja subotarska sekta ubija u majčinim utrobama. Ovaj ogorčeni adventist iz videa nije je*bivjetar kao ti, on vrišti zbog zla koje čini tvoja subotarska sekta, navodeći - adventistička crkva je ubila više crnaca nego Klu Klux Klan.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A evo sta rade pape u satanistickom kultu 9 kruga.

Siluju kidnapovanu decu iz sirotista, potom ih ubijaju na oltar satane, a potom jedu njihovo meso i piju krv.

Masovne grobnice pronadjene u Kanadi blizu Katolickih samostana su pokopana tela ove jadne dece.

Bivsi papa Benedikt XVI je kratko bio u sluzbi pape i dao ostavku upravo zbog optuzbi za pedofiliju i ucestvovanje u ovim ritualima.

Pogledajte dole prilozeni video koji govori o tome.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A evo sta rade pape u satanistickom kultu 9 kruga.

Siluju kidnapovanu decu iz sirotista, potom ih ubijaju na oltar satane, a potom jedu njihovo meso i piju krv.

Masovne grobnice pronadjene u Kanadi blizu Katolickih samostana su pokopana tela ove jadne dece.

Onaj moj video gore nije za*jebancija, istina je.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Hriscanin a psuje..

I ovaj video koji sam ja postavio je cista dokumentovana istina.

A tvoj video nije nista do naglabanje o abortusu, koji je danas legalizovan, i vrsi se nenasilno, vec nad zenama koje se same jave da ga medicinski obave, uz predhodne konsultacije sa medicinskim strucnjacima.

Dakle, u tome je prisutna i slobodna volja, i zakon koji tu mogucnost dopusta.

A te abortuse uglavnom obavljaju zene koje imaju odnose van braka.

Biblija zabranjuje odnose van bracne zajednice, i prave iskrene Hriscanke nemaju potrebe za abortusom, jer one stvaraju potomstvo u bracnoj zajednici.

Dakle, nije problem u abortusu, vec u grehu.

A ti ne govoris protiv greha i ne osudjujes ga, vec ga stitis tako sto osudjujes medicinare koji su zrtve takvog gresnog poretka.

Ja licno kao Hrisanin prvenstveno propovedam moral, kao i cistotu braka i odnosa iskljucivo u braku.

A abortus podrzavam ako je on nuzan iz medicinskih zdravstvenih razloga.

A svaku drugu vrstu abortusa sagledavam kao posledicu greha, i kroz trenutne okolnosti gresnog zemaljskog poretka u kome zivimo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A tvoj video nije nista do naglabanje o abortusu, koji je danas legalizovan, i vrsi se nenasilno, vec nad zenama koje se same jave da ga medicinski obave, uz predhodne konsultacije sa medicinskim strucnjacima.

Dakle, u tome je prisutna i slobodna volja, i zakon koji tu mogucnost dopusta.

Krasno. Božji zakon kaže - NE UBIJ, ali ti ovim 'popiša i Božji zakon' stavjajući iznad njega ljudski zakon koji abortus dopušta. Strahota. Kršćaninom se zove, a djecu bi ubijao!? I još se poziva na ljudske zakone koj to dopuštaju!?!? Bože sačuvaj i obrani!

Odlično Isus opisa sve vas ovakve, Iv 8,44: Vama je otac đavao i hoće vam se vršiti prohtjeve oca svoga. On bijaše čovjekoubojica od početka i ne stajaše u istini ....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Krasno. Božji zakon kaže - NE UBIJ, ali ti ovim 'popiša i Božji zakon' stavjajući iznad njega ljudski zakon koji abortus dopušta. Strahota. Kršćaninom se zove, a djecu bi ubijao!? I još se poziva na ljudske zakone koj to dopuštaju!?!? Bože sačuvaj i obrani!

Odlično Isus opisa sve vas ovakve, Iv 8,44: Vama je otac đavao i hoće vam se vršiti prohtjeve oca svoga. On bijaše čovjekoubojica od početka i ne stajaše u istini ....

I ovde si slagao i prekrojio moje reci.

Ja nisam ni jednom recju podrzao abortus.

To moze svako da vidi.

A tvoji Rimokatolici ubijali decu na veliko.

Natrag