Katoličanstvo

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Mene ne zanima šta govore ljudi, već šta kaže reč Božja, i Duh Sveti koji me sam osvedočava u istinu.

Uzalud postavljaš video materijale, kad nemam mogućnosti da ih gledam.
A ne bih iskreno i kada bih imao.
Koji Duh? Ne uzimaj Duha Svetoga uzalud u usta da bi opravdao baljezgarije EGW. Koja reč Božija? Ona koju iskasapiste dodavanjem komentara i vizija EGW? Ta Reč? Slobodno ne gledaj video koji ti sipa Istinu u oči, ali zato gledaj klipove i čitaj tekstove koje hrane doktrinu EGW. To je dozvoljeno, ovo drugo nije, jer budi sumnju. A sumnja je zabranjena u "remnant church".

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nije mi zabranjeno da gledam, već nemam tehničkih mogućnosti.

Ja ću ostati pri svedočanstvu Božjem, a ti veruj po svojoj volji što god ti je volja.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Tipično za indoktrinirani um. Neću slušati! Neću gledati!

Upravo je obrnuto indoktriniran um je onaj koji vjeruje ljudima, a ne Božjoj riječi.

To i uči KC da se apsolutno vjeruje ljudima. Ovo znači da drugi misle za tebe.

„Mi svi možemo da budemo zajedno istog uma i saglasni sa samom crkvom; ako će ona bilo šta opisati kao crno, što našim očima izgleda kao bijelo mi bi trebali na isti način da vidimo crno“.

(Ignacio Lojola, Pravila za razmišljanje sa Crkvom, Duhovne Vježbe, II)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tipično za indoktrinirani um. Neću slušati! Neću gledati!

Još jedan dokaz laganja, jer je na ovo već odgovoreno.

Dakle, napisao sam "nemam tehničkih mogućnosti" što znači da je pitanje sa računarom, a ne sa voljom.

Osim toga, ja sam se i nagledao i naslušao, i načitao takvih i sličnih prljavština i laži protivnika Adventizma, tako da tu ništa novo nema, osim laži, izvrtanja, vađenja iz konteksta, i zluradosti.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Djela su pokazala svačiji duh, pa čak i sada je ogromna razlika. Eto gdje idu katolici, kako im je fino u njihovim državama.

Poodavno te države nisu Katoličke da bi nam bilo dobro. Crkva nema nikakvog uticaja na vlast, pre je obrnuto. Uostalom, barem se ne bavi "zdravim životom" i ostalim glupostima kojima se bave čekaoci sedmog dana.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nas nazivaju sektom, a oni konstantno plasiraju okultnu nauku Alistera Kroulija, i Antona La veja, najvećih satanista u istoriji koja kaže: "ČINI ŠTO TI JE VOLJA, TO NEKA TI BUDE SAV ZAKON"

Dakle, po njima treba grešiti čitav život i kršiti Božje zapovesti i moralne principe, treba uništavati zdravlje nezdravom ishranom, kafom, cigaretama, ne bi me čudilo da propagiraju i neke opijate i drogu, itd..itd..

Kakva li je to vera Bože moj koja plasira tako prljavu nauku.

Natrag