- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Osmi put izbegavaš odgovor
Da, kad smo kod odgovora, jesi li dobio odgovore od profesora o tome kako su katolici tajno stvorili Islam? Stavi ih ovdje, nemaš što kriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Osmi put izbegavaš odgovor
Da, kad smo kod odgovora, jesi li dobio odgovore od profesora o tome kako su katolici tajno stvorili Islam? Stavi ih ovdje, nemaš što kriti.
Deveto izbeganvanje opdgovora.
Deseto izbegavanje odgovora.Jesu li ti odgovorili profesori o subotarskim svecima Albertu i Valteru, i što kažu?
P.S. 'Valter brani subotare'
Ps...ako želiš pitaj ih ti
Slobodno. Ja sam rekao da direktnih sačuvanih izvora ili nema ili se teško mogu naći.Pitao je jedan drugi čovjek, dobio je odgovore, pa ću ti ih staviti ovdje.
Slobodno. Ja sam rekao da direktnih sačuvanih izvora ili nema ili se teško mogu naći.
Uglavnom ostaje moguća rekonstrukcija. I da jeste i da nije, ono samo nije od presudne važnosti za verujućega.
Hoćeš da kažeš da si protiv slobode misli, pa bila ona i netačna? Imati kritičko mišljenje je ok...ali proglasiti nekoga idiotom zbog toga je zaista nepristojno.Samo je idiotima Riverin idiotizam OK i prihvatljiv.
Hoćeš da kažeš da si protiv slobode misli, pa bila ona i netačna? Imati kritičko mišljenje je ok...ali proglasiti nekoga idiotom zbog toga je zaista nepristojno.
Nisam ja nikoga proglasio idiotom. Ja sam zapravo izrekao definiciju idiotizma, ovako: Idiot je onaj kome je idiotizam OK i prihvatljiv. Što je krivo i netočno u ovoj definiciji?