Dragi prijatelju,ničim se nisi potrudio da se osvrneš na temu i ono što sam tu napisao.
Znači da te uopšte ni ne interesuje što opet dokazuje kakvi su sagovornici Jehovini svedoci.
Pogledaj barem rezultat glasanja pa se sam uveri da su samo Jehovini svedoci dali pozitivne glasove sami sebi.
Kakvi su sagovornici Jehovini svedoci? - Rezultati ankete
Tema Otpad koju je Ris pokrenuo me stvarno ne tangira pošto ni najmanje nema razloga da branim izvorno hrišćanstvo jer ono nije otpad.
PS
Molim te a i sve ostale Jehovine svedoke čitajte ljudi moje postove i
nađite barem jedan protivargument na moje tvrdnje.
I molim bez praznih citata i Kulinih parola nego na temelju Biblije probajte da odbranite učenje Kule stražare .
Ništa konkretno nisi dao u diskusijama otkako si se pojavio.
Daj malo konkretnih činjenica a ne samo optuživanja za laž i mržnju.
Potrudi se i pročitaj moje postove i nađi nešto što nije u skladu sa Biblijom.
To što si ti ubeđen da je Kula stražara božiji kanali i da ste svi svi izabrani je iz tvog ugla gledanja svaka reč koju kažem protiv Kule napad na Boga.
Ali veruj mi
ja branim ovde istinu argumentima a ne praznim rečima i do kraja ću se činjenicama boriti da dokažem i vama i svim ostalima
da je Kula stražara najveća sotonina prevara za naivne.
Ajde potrudi se i dokaži da možeš da budeš onako dobar sagovornik kako si samog sebe ocenio pa samo proveri ovih nekoliko zadnjih postova koje sam pisao,ne moraš odmah sve ali ti toplo preporučujem da ih sve proveriš ili još bolje odštampaj i odnesi u vašu skupštinu pa zajednički nađite sve protivargumente.
Biće mi drago da snagom argumenata dokažemo ko je u istini a ko u laži.
gospodine voleo bi da zajedno rezonujemo. postavio si anketu na srpski forum gde su velikom vecinom pravoslavci,pa svako ko da pozitivan glas js. ti kazes da su to js.i da sami sebe hvale,i po tvom zakljucku oni su losi sagovornici.
rekao bi da si vidovnjak posto kazes da samo js. su glasali za sebe,to kazem zbog cinjenice da js.imaju 13 pozitivnih glasova od 35 glasova sto je skoro 30% pozitivno od svih glasova,ali ti kazes i tvrdis da sve pozitivne glasove su sami sebi dali. dali poznajes svakog licno ko je pozitivno glasao za js. i dali mozes da tvrdis da je svako od njih js.
ako mi dajes pozitivan odgovor da svakog poznajes i cvrsto dokazima tvrdis da je svako koje dao pozitivan glas js. ja ti neverujem.ili si vidovnjak?
ako mi das negativan odgovor tj,da ih licno sve ne poznajes,onda si prorok vidovnjak posto nekoliko puta tvrdis da samo oni glasaju za sebe.
ako mi kazes da predpostavljas,ja te pitam sto si uveren 100% da su sami sebi dali pozitivan glas.
ali vratimo se na pocetak. postavio si anketu na srpski forum gde su velikom vecinom pravoslavci.
recimo(posto sa sigurnoscu nemogu da tvrdim dali je tacno ili ne,ZA RAZLIKU OD DARA KOJI IMAS DA SI VIDOVIT)recimo da su vecina sami sebi dali pozitivan glas,i zbog toga po tebi oni su losi sagovornici i satanizujes njihovu kulu strazaru,to je cinjenica da ih satanizujes.
ja zivim u francusku gde su vecinom,katolici,muslimani,protestanti,budisti,hindusi,ima ovde i veliki broj jevreja,ima i pravoslavaca nasih ljudi kao i drugih pravoslavaca.
kada bi postavio na francuski forum anketu:kakvi su sagovornici,ili ljudi pravoslavni srbi? STA MISLIS KOJI BI BIO REZULTAT?
recimo da skoro 30% dobiju pozitivan glas,sta bi pomislio ili sta bi mi rekao kad bi kazao:svi pozitivni glasovi u anketi,pravoslavni srbi su dali sami sebi i zbog toga ili to je cinjenica da nisu dobri ljudi,sagovornici i da cu se boriti da im dokazem da njihova pravoslavna knjiga o srpskim slavama i obicajima je satanisticka.
budi iskreni kazi sta bi mi odgovorio?
kako bi ti glasao? ako mi kazes pozitivno ja te nebi kritikovao i satanizovao,ako bi rekao:ja ne glasam prepustam drugi da kazu kakvi smo ja bi ti odgovorio ovako,da na forumu u anketi nisam naveo da pravo glasa nemaju pravoslavni srbi,sto znaci da svi imaju pravo glasa,pa posto ti ne glasas,nebranis svoju veru zato sto je dobro ne poznajes.
zato gospodine u zivotu ima vaznijih stvari od pravljenja nekih anketa,samo da bi nekog satanizovao,pozabavi se malo temom kako nasa planeta i EKO sistem idu ka unistenju i bori se da bar nesto ucinis pozitivno.
hvala ti ako si imao strpljenja da procitas do kraja sta sam napisao i bilo bi mi drago da procitam tvoje misljenje,ali bez toga i dalje sami sebi daju pozitivne glasove itd. HVALA UNAPRED u potpisu "nadan se dobar sagovornik"
[/QUOTE]