Nego Mire, nemoj ulaziti u svakojake čudne teorije o Božijem neznanju. To je strahovita hula. Isus ne zna i nije niakakav problem. I sam znaš da Isus nije bio Bog na zemlji.
Kako ti znaš da Mire zna da Isus na zemlji nije bio Bog??? Jesi li ti s mirom i Isusom zajedno čuvao ovce???
Pa čak da si i ovce čuvao zajedno s Isusom, to nije nikakvo jamstvo da ti znaš i da možeš znati tko i što je Isus. Eno tvoji
"duhovni preci - pismoznanci i farizeji" čuvali ovce s Isusom, i baš zato što ga ne upoznaše
razapeše ga. A tvrdiše za Isusa točno što i ti - "
Kakav si ti Bog, što se ti praviš Bogom"? Da si ti tada živio, ili da je Isus došao, kako je Laodikeja prorokovao,
prošli mjesec, i ti bi ga razapeo, fizički i stvarno na stup, čak ne na križ. A razapinješ ga i ovako, mantrajući da su
Isus i sotona jednaki po boštvu.
On je telo. To nama hrišanima niej problem da shvatimo. Pusti dogmu o bogo-čovečanskoj prirodi na zemlji. Samo gledaj šta sam Isus kaže.
Vama kršćanima!?!?!? Ja znam da tako vjeruju
Židovi mrzitelji Krista i Kristove Crkve i
muhamedanci, a nikada ni za jednog kršćanina nisam čuo koji bi tako vjerovao. Uostalom, to je nonsens.
Kršćani se upravo definiraju kao
oni koji vjeruju da je Isus Krist Bog i Spasitelj. Dakle, ovaj tvoj iskaz je
notorni idiotizam. To je isto kao kada bi netko tvrdio da žena koja je rodila dijete
nije roditeljica tome djetetu.