Kako zamisljate druge forumase?

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pa pitao si me beljo na jednoj temi zašto oni divljaci divljaju, pa rekoh da ti pomognem. yes3 Uzmi ove dve palice, pa kad oni krenu na ove napuderisane, ti izađi ispred njih, zauzmi gordi stav vojskovođe i zaurlaj: ''Alo bre, divljaci, zašto divljate kad znate da parada mora biti održana''. I siguran sam da će ovi divljaci da ti daju munjeviti odgovor. ;) stink.

:D Neka, poveriću ministru tu svoju dužnost. Njegove biju te biju.

pig-thumb.jpg

Ministar
 
Član
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
54
Znam da nisam baš poznat na forumu ali da li bih mogao da čujem kako mene zamišljate?
 
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ovo je opasna insinuacija i ne dešava se prvi put. Moderatori istina imaju nešto šira ovlaštenja nego urednici ali pristup privatnim porukama forumaša nije dozvoljen ni jednima ni drugima. Od početka rada foruma već je podosta moderatora iz ovog ili onog razloga razriješeno dužnosti. Neki od njih su otišli u ljutnji sa foruma. Zar misliš da bi BataRaka rizikovao ugled foruma dopuštajući tako nešto? Oni koji su otišli ljutiti vrlo brzo bi proširili takvu "vruću" informaciju među prijateljima koje su stekli na forumu i o tome bi glas pukao mnogo ranije nego što se nekolicini vas tek sada u glavu uvukao crv sumlje.

Ja sam odavno "ozloglašen" kao lik koji mnogo zna o drugima, daleko prije nego li sam postao i urednik i moderator kasnije. Sve što znam o pojedincima sa ovog foruma su sami napisali o sebi u nekoj temi (pa to zaboravili) ili su se istrtljali nekom drugom od članova pa je taj prenio meni. Jedina dva podatka više, koja kao moderator znam za razliku od običnih članova foruma su vaša IP adresa i mejl sa kojeg ste se registrovali na SF.
Delija nisam ljut na tebe, shvati sam ovo kao šalu ali morao sam da reagujem jer nije prvi put da je ovako nešto palo nekom od članova na pamet.

Rus zna za šalu, ali s njim nema šale! Inače je k'o lebac, al' kad se naljuti može i da udari, a kad se mnogo naljuti, može i da ubije. Na to bataraka reče: - Takav nama i treba!
Ne, pa svima je jasno da je reč o jednom principijelnom starcu od još malo pa 108 leta!
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nekada je bio:

hepo.jpg



A onda je Delija posle brojnih uvreda, provokacija i maltretiranja rešio da digne ruke od svega i "zapali" na more... Za svaki slučaj pod punom ratnom opremom... yes3 stink.

zbogomkikindozivotinja.jpg
 
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
A ovo je Rus 1910, kad je krenuo u školu. Tad je imao mnogo više kose nego sad. :blum3::)

otmaa1910_1.jpg
 
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Kako god da ga zamišljamo, Rus nam pocrneo (nick, a bio je plav)!
 
Natrag
Top