Kako zamisljate druge forumase?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
More jel to ta komšinka što si od nje uzimo štrudle za Garu.Nemoj slučajno da si joj uvaljivo ozračene štrudle. Ako si zezno stvar spadalo jedno, šumadijsko, ima Gara da nam svijetli u mraku ko kometa.

Ovo ostalo... mož da prođe.

Ma bre ne žickam ja štrudle po komšiluku, nisam takav čovek, ne služe meni komšinice za to. :acute: Marsovka, slobodno jedi, radijacija je u granicama normale. yes3 :D Nego, Rus, opet je ova tvoja pomoćnica zabrljala u kuhinji, čeka je najstrožija kazna do sada... yes3 stink.

rusmz.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovo je Rus i njegov pas džeki. stink. Rus je pričao o daljim planovima SF - foruma, forumašima....Obećao je forumski raj, jednakost, karnevalsku atmosferu na forumu. stink. U publici je bilo prisutno opozicije, kao i onih koji podržavaju Rusa, a mogli su se primetiti i neki banovani članovi foruma. yes3 stink.

aanb2wir.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ja svojim četvoronožnim prijateljima dajem ruska imena, moj pas se zove Boris a ne tamo neki amerikanizirani Džeki.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ja svojim četvoronožnim prijateljima dajem ruska imena, moj pas se zove Boris a ne tamo neki amerikanizirani Džeki.
Ne znam šta mi bi Ruse da napišem Džeki, izvinjavam se Borisu. yes3 stink. Alal ti vera kako si ga dresirao. :D Odmah se čuo njegov lavež, kad je u publici osetio da se nalazi, jedan forumski davež. stink.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dum, iz mlađih dana. stink.

1312032415moda001.jpg

Death, kad je bio mali. stink.

piqnideca.jpg

Poslednja izmena:
Natrag