Kako zamisljate druge forumase?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Neko taj fakultet otalja za 4-5 godina, samo prozuji i ništa ne nauči. A neki od nas ozbiljno shvataju reč "studiozan rad", pa se tome srčanije posvete. :mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Neko taj fakultet otalja za 4-5 godina, samo prozuji i ništa ne nauči. A neki od nas ozbiljno shvataju reč "studiozan rad", pa se tome srčanije posvete. :mrgreen:
Izvini, jeo sam bostan pa kasnim s pohvalama.

Tako je, repetotio est mater studiorum, dobro ti to sažvaći, a ne ko ovi hibridi... što ti veliš 4-5 godina i odmah kreću da se ugrađuju na djelu.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Izvini, jeo sam bostan pa kasnim s pohvalama.

Tako je, repetotio est mater studiorum, dobro ti to sažvaći, a ne ko ovi hibridi... što ti veliš 4-5 godina i odmah kreću da se ugrađuju na djelu.

Repetitio est mater stupidorum. stink. Pa da, ovi krenu rano sa ugradnjom, ali zato rano i zaglave ćorku. yes3 Felerično školovano pa ne zna. stink.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma jok, iz profila se vidi da si to ti, nakrivi malo sliku pa ćeš videti. yes3 stink.

Nije ti bila potrebna fotomontaža, mog'o si da pokažeš original sliku. yes3 Ona je nastala na jednoj vaterpolo utakmici, k'o pas kad nanjuši divljač, nanjušio sam na tribinama Borisa. stink. Ogrnutom našom zastavom, ustao sam sa stolice i pokazao mu srednji prst. stink.

Ovo si ti, uslikan pre neki dan na ulici. yes3 stink.

1310040969010.jpg

Ovo je Death Row. yes3 stink.

bmnryc0p.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Delija u momentima kad mu ne ide inspiracija kao danas na priemr, traži način da se stimuliše...
Evo kako izgleda kad je konačno našao sličicu koja mu odgovara. Vidi se da je odahnuo i da uživa u rezultatima postignutog :lol:

nasty-boy.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Istolerisaće mnoga s*anja, ostaće pribran i ako uragan prođe kroz Prijedor, pobrisaće svaki spam bez i najmanjeg uzbuđivanja. Jedino što glavnog kuvara Rusa Remzija može izbaciti iz takta je nestručnost u kuhinji i tada se ne libi da pokaže svoju mračnu stranu. yes3

rusremzi2.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
More jel to ta komšinka što si od nje uzimo štrudle za Garu.Nemoj slučajno da si joj uvaljivo ozračene štrudle. Ako si zezno stvar spadalo jedno, šumadijsko, ima Gara da nam svijetli u mraku ko kometa.

Ovo ostalo... mož da prođe.

Natrag