Kako zamisljate druge forumase?

Član
Učlanjen(a)
24.06.2011
Poruka
11
Šta to moje oči videee... šta to moje uši čujuuu!!! Perice ti si sigurno pogriješio, to sigurno nije Ceca, ne bi ona brisala i banovala... to nije možno. To je sigurno onaj Abu Dabi što ukrade hajduke Ali Babi i uze nevinost njegovoj babi.

Abu Dabi (kad bi-mogao) je ovan predvodnik, mislim ovan u horoskopu (volim da se izrazim poetski)da ne bude zabune i banovanja zbog daleko bilo uvrede koja mi nije cilj. Inače predvodi misiju fine šale i prijateljske komunikacije sa akcentom na virtuelnu ljubav među polovima-svejedno kojim. Nije on vlast, on je samo strast, hhahahahah. Vlast je ipak Ceca, ona brine ko je automenahičar sa SF koji joj otvoreno kaže da laže, dal je popio koju pre dolaska na forum, dal vrši radove u kanalu i tako... a najveća je briga što se par autentičnih tema sa njenog moćnog foruma preneto na ovu SFitnicu, hahahah

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Aha... sad mi je sve jasno... jedino ne znam ko je taj ovan u horoskopu pa još ne bira koga će. Hmmm... ovo je baš enigma... deflorativno.
enkp2yrsvzp8w5tm7lci.gif
vaff9cbktafulp942w0h.gif

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja i dalje ne mogu da zamislim ko koga zamišlja a tek šta ko za sebe zamišlja...da je...vezano za prethodne komentare :dont-know:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovako bi se Delija sredio za posao da je Zvezda izgubila od Venstpilsa :lol:

Kravata-Om%C4%8Da.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija iskazuje svoju lojalnost i ljubav prema zapadnoj civilizaciji na način koji je u skladu sa njegovim senzibilitetom: navijački. yes3 stink.

americansoccerfan1.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ostarjeli student sprema najteži ispit na Adi Ciganliji. Pokraj njega je njegov vjerni pas Rex koji mu je spasio život 43-e na Sutjesci skočivši i u letu progutavši bombu koja je bila njemu namjenjena. Od tog događaja siroma Rex samo leži, štuca i prducka.

6c8gbbldnmeaz0jh135j.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ovaj k'o Dule Vujošević, da nisi njega možda fotošopirao? stink.

Ma jok, iz profila se vidi da si to ti, nakrivi malo sliku pa ćeš videti. yes3 stink.

Ovaj k'o Dule Vujošević, da nisi njega možda fotošopirao? stink.

Ma jok, iz profila se vidi da si to ti, nakrivi malo sliku pa ćeš videti. yes3 stink.

Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ostarjeli student sprema najteži ispit na Adi Ciganliji. Pokraj njega je njegov vjerni pas Rex koji mu je spasio život 43-e na Sutjesci skočivši i u letu progutavši bombu koja je bila njemu namjenjena. Od tog događaja siroma Rex samo leži, štuca i prducka.

6c8gbbldnmeaz0jh135j.jpg

Mog'o si da napišeš i student koga ostali studenti oslovljavaju sa: Profesore... :mrgreen: Eh, da Mlađa sastavlja zadatke, to bi barem bilo prosto, svaki odgovor bi bio: Ugradnja 20-30 posto... stink.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Naravno da te oslovljavaju sa Profesore jer su oni tek kretali u prvi osnovne kad si ti počinjao da studiraš. Drugi razlog je ta brada... znanja, zvanja i .....

Natrag