Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prema informacijama koje ja imam, ipak je ova slika sa posla. yes3 Kažu da je Dum strah i trepet na poslu, da šefova vrata otvara nogom a ne libi se i da zvekne šamar onome ko joj se zameri. stink.Ma nije to ta scena, ovde mlati Predsednika Skupšine opštine zato što je Skupština odobrila poskupljenje autobuskih karata za 360% od Užica do Zlatibora.
TTTCCCTTT...Dum nema šefa..., yes3...Dum ne koristi javni prevoz...yes3...Prema informacijama koje ja imam, ipak je ova slika sa posla. yes3 Kažu da je Dum strah i trepet na poslu, da šefova vrata otvara nogom a ne libi se i da zvekne šamar onome ko joj se zameri. stink.
TTTCCCTTT...Dum nema šefa..., yes3...Dum ne koristi javni prevoz...yes3...
Vidim da postaješ sve ''grublji''...Smeta ti moj uspeh..Ne možeš da se uzdržiš....stink. A i postao si strašno ''razdražljiv''...Evo, ovo si ti, kada si shvatio da si ''uflekao roze majičicu''...:lol:
Iako se odlično snalazi u forumskim prepucavanjima, čini mi se da Delija nije daleko dogurao kad je školovanje u pitanju. Rođen je 70-ih, a te su generacije poznate kao najtragičnije, tj. sa najviše promašaja. Verovatno je preko veze dobio dobar posao posle srednje.
Ovde sam, Ruse, samo koristio tvoju taktiku...Diplomiro pravo. Viši policijski inspektor u Smederevu. Šta god ne smije da lane na poslu, istrese na forumu. Totalno si promašio Beljo.