Kako zamisljate druge forumase?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Delija na odmoru...opušten :lol:

SuperStock_1830-33145.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma nije to ta scena, ovde mlati Predsednika Skupšine opštine zato što je Skupština odobrila poskupljenje autobuskih karata za 360% od Užica do Zlatibora.
Prema informacijama koje ja imam, ipak je ova slika sa posla. yes3 Kažu da je Dum strah i trepet na poslu, da šefova vrata otvara nogom a ne libi se i da zvekne šamar onome ko joj se zameri. stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Prema informacijama koje ja imam, ipak je ova slika sa posla. yes3 Kažu da je Dum strah i trepet na poslu, da šefova vrata otvara nogom a ne libi se i da zvekne šamar onome ko joj se zameri. stink.
TTTCCCTTT...Dum nema šefa..., yes3...Dum ne koristi javni prevoz...yes3...
Vidim da postaješ sve ''grublji''...Smeta ti moj uspeh..Ne možeš da se uzdržiš....stink. A i postao si strašno ''razdražljiv''...Evo, ovo si ti, kada si shvatio da si ''uflekao roze majičicu''...:lol:

images

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
TTTCCCTTT...Dum nema šefa..., yes3...Dum ne koristi javni prevoz...yes3...
Vidim da postaješ sve ''grublji''...Smeta ti moj uspeh..Ne možeš da se uzdržiš....stink. A i postao si strašno ''razdražljiv''...Evo, ovo si ti, kada si shvatio da si ''uflekao roze majičicu''...:lol:

images

Još jedno tvoje izLaganje o meni, koje će biti kontraproduktivno po tebe. stink. Ne mogu ja biti ljubomoran na tvoj patuljasti uspeh na forumu, a i neću mnogo da te kritikujem, znam da si osetljiva na kritiku. stink.

Ovo si ti, kad si bila mala, na jednoj od školskih priredbi. yes3 stink.

1314864479102.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dragi Delija, proverava dal mu dobro "radi" ogledalo i zadovoljan je :D

78-funny-pictures.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja Deliju zamišljam kao ''Supermena''...yes3...Mislim, ne zamišljam ga ja baš tako..Više mi je nametnuto,njegovim ''hvalisanjem''....:lol:

9164049-jumping-young-buiness-man-in-front-of-buildings.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sveže slike sa letovanja...

Delija sa devojkom... stink.
funnyandamazingnicefun1.jpg

A kad devojka nije gledala, ponašao se raskalašno... stink.
somefunnysituationsonth.jpg

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Iako se odlično snalazi u forumskim prepucavanjima, čini mi se da Delija nije daleko dogurao kad je školovanje u pitanju. Rođen je 70-ih, a te su generacije poznate kao najtragičnije, tj. sa najviše promašaja. Verovatno je preko veze dobio dobar posao posle srednje.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Iako se odlično snalazi u forumskim prepucavanjima, čini mi se da Delija nije daleko dogurao kad je školovanje u pitanju. Rođen je 70-ih, a te su generacije poznate kao najtragičnije, tj. sa najviše promašaja. Verovatno je preko veze dobio dobar posao posle srednje.

Diplomiro pravo. Viši policijski inspektor u Smederevu. Šta god ne smije da lane na poslu, istrese na forumu. Totalno si promašio Beljo.

Natrag