Kako zamisljate druge forumase?

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
O, pa ovo si već pisao o nekom drugom, ne sećam se tačno o kome. Znači, imaš jedan opis i provlačiš redom ljude kroz njega.:blum3:
Znam na koga misliš. :D I on je sličan tebi, delili ste buvaru zajedno, jedino što je kod njega dobro, da nije učestvovao u vaše pe*er balove. :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
A ovo Black Wizard. yes3 stink.

manscreamingatcomputer1.jpg

Grešiš, sinko, užasno grešiš ... yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Grešiš, sinko, užasno grešiš ... yes3
Ček bre malo, Message, pa ti pre nekog vremena pisaše da ti je Bleki brat, i da ti nije lako pored takvog ludog burazera. stink. Čak si nam i sliku pokazao i ne ličiš tu mnogo na Blekija, ali izgleda da si se fotošopirao veoma uspešno. stink.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Ček bre malo, Message, pa ti pre nekog vremena pisaše da ti je Bleki brat, i da ti nije lako pored takvog ludog burazera. stink. Čak si nam i sliku pokazao i ne ličiš tu mnogo na Blekija, ali izgleda da si se fotošopirao veoma uspešno. stink.

Zato ti i kažem da grešiš. Rekontra pizdi na mene a ne na Wizarda.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ovako su Delija, Death i Tito kao mali sticali prva iskustva od "učiteljice života".

m41mmvfhjzqsjweq84ky.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Dvostruka ličnost, kao dr. Džekil i mr. Hajd! Kao Ivica i Marica, s'tim što je Ivica samo percepcija, iluzija, idol, a Marica tužna stvarnost...

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Dvostruka ličnost, kao dr. Džekil i mr. Hajd! Kao Ivica i Marica, s'tim što je Ivica samo percepcija, iluzija, idol, a Marica tužna stvarnost...

Reče milosrdna sestra i ode da služi Bogu u Manastir :lol:

Što se ne zamonašiš? Takvim mestima uvek treba neko "čistog duha" i "bez" poroka ...

Pogledaj se čoveče! Sam si kreatura a drugima određuješ atribute vrednovanja. Misliš ako si stavio sliku tog jadnika sa cigaretom među zubima, sad si frajer "Freeway Forum"-a i možeš da pičiš mrtav ladan po cesti .... A svi znamo kakvu je ulogu igrao lik u seriji a i serija kako se zove. Izgleda da si ti jedini koji to ne razume ili ... Možda ne možeš da razumeš? Možda je "mozak" materija koja tebi nije poznata i dostupna? E, moj "Re", vidi se da si dugo sedeo u "ministarskoj" fotelji. Sve ti se iskomešalo ... Više ne možeš ni sam da skapiraš gde je dupe a gde glava, šta je crno a šta belo, ko koga i zašto kao ni da živiš u svetu "16:9" a ne u sobi 4x4 i da je oko tebe stvaran svet a ne lutkice iz ugla sobe ... Izgleda da tebe detinjstvo još uvek nije napustilo ...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Reče milosrdna sestra i ode da služi Bogu u Manastir :lol:

Što se ne zamonašiš? Takvim mestima uvek treba neko "čistog duha" i "bez" poroka ...

Pogledaj se čoveče! Sam si kreatura a drugima određuješ atribute vrednovanja. Misliš ako si stavio sliku tog jadnika sa cigaretom među zubima, sad si frajer "Freeway Forum"-a i možeš da pičiš mrtav ladan po cesti .... A svi znamo kakvu je ulogu igrao lik u seriji a i serija kako se zove. Izgleda da si ti jedini koji to ne razume ili ... Možda ne možeš da razumeš? Možda je "mozak" materija koja tebi nije poznata i dostupna? E, moj "Re", vidi se da si dugo sedeo u "ministarskoj" fotelji. Sve ti se iskomešalo ... Više ne možeš ni sam da skapiraš gde je dupe a gde glava, šta je crno a šta belo, ko koga i zašto kao ni da živiš u svetu "16:9" a ne u sobi 4x4 i da je oko tebe stvaran svet a ne lutkice iz ugla sobe ... Izgleda da tebe detinjstvo još uvek nije napustilo ...
Ko mi kaže, još se i tešim...
Zar ti blekane ne vidiš koloko si šupalj??? 3 puta su te banovali, i ti se batrgaš? Imaš titulu spamera foruma, i dičiš se time? Zar ne kontaš blento da te provaljuju po IP adresi? Neće trajno da te banuju jer si dvorska luda, inspiracija za zajebavanje!
P,S. Ti si našao da pričaš o glumačkoj vrednosti Džeka Nikolsona? TI??? Klovn na bas gitari?
Samo da znaš, najtupaviji se uvek stavlja za bas gitarom, ne može da pokvari, a ni da doprinese! Dekoracija...

Natrag