Ovde sam, Ruse, samo koristio tvoju taktiku...
Beljo je perspektivan momak. Jedina mana mu što o hrani razmišlja više nego o ženama.
Koju taktiku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovde sam, Ruse, samo koristio tvoju taktiku...
Juče si na onoj pečenjarskoj temi rekao: ''Ja to napišem da bi se zakačili oni koji hodaju za mnom i vole da mi kontriraju.'' To sam ovde primenio, ostavio sam mamac.Beljo je perspektivan momak. Jedina mana mu što o hrani razmišlja više nego o ženama.
Koju taktiku?
Iako se odlično snalazi u forumskim prepucavanjima, čini mi se da Delija nije daleko dogurao kad je školovanje u pitanju. Rođen je 70-ih, a te su generacije poznate kao najtragičnije, tj. sa najviše promašaja. Verovatno je preko veze dobio dobar posao posle srednje.
Delija...kvalitet dresa je u rangu njegovog poznavanja fudbala :lol:
To sam ovde primenio, ostavio sam mamac.
:acutea si bar nešto pogodio... I posle Death pokušava da manipuliše masom, Rus da je narkotizuje - to si ti u stvari!yes3Eh Beljo, sine moj, grešiš, al' dao sam ti zahvalnicu, za ovaj pokušaj tvoj. yes3 stink.
Tema: Pa recimo da je Belja jedan debeljuškasti brkajlija, sa štucovanom i negovanom bradom, sa kosom poput grive divljeg konja, koji svoju tintaru drži uobraženo u oblacima. stink.
Priznajem, lagao sam. Ali, bilo mi je neprijatno da kažem ljudima pravu istinu o tebi, al' sad više ne mogu da odolim.:acutea si bar nešto pogodio... I posle Death pokušava da manipuliše masom, Rus da je narkotizuje - to si ti u stvari!yes3
O, pa ovo si već pisao o nekom drugom, ne sećam se tačno o kome. Znači, imaš jedan opis i provlačiš redom ljude kroz njega.:blum3:bavio se džeparenjem, zatim je ćorkiran i nažalost u zatvoru se propederisao. yes3 :lol: