Kako zamisljate druge forumase?

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Beljo je perspektivan momak. Jedina mana mu što o hrani razmišlja više nego o ženama.

Koju taktiku?
Juče si na onoj pečenjarskoj temi rekao: ''Ja to napišem da bi se zakačili oni koji hodaju za mnom i vole da mi kontriraju.'' To sam ovde primenio, ostavio sam mamac.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dobro Beljo, samo ti zabacuj, odoh ja na spavanje. Laku noć.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Iako se odlično snalazi u forumskim prepucavanjima, čini mi se da Delija nije daleko dogurao kad je školovanje u pitanju. Rođen je 70-ih, a te su generacije poznate kao najtragičnije, tj. sa najviše promašaja. Verovatno je preko veze dobio dobar posao posle srednje.

Eh Beljo, sine moj, grešiš, al' dao sam ti zahvalnicu, za ovaj pokušaj tvoj. yes3 stink.

Tema: Pa recimo da je Belja jedan debeljuškasti brkajlija, sa štucovanom i negovanom bradom, sa kosom poput grive divljeg konja, koji svoju tintaru drži uobraženo u oblacima. :D stink.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Delija...kvalitet dresa je u rangu njegovog poznavanja fudbala :lol:

320764267388049945527262.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija...kvalitet dresa je u rangu njegovog poznavanja fudbala :lol:

320764267388049945527262.jpg

Novi pokušaj da se izmanipuliše javnost. yes3 Prepoznajem te Death po ovoj glavuđi, koju je tvoj drug izgleda greškom uslikao. stink. Nisko si pao Death, zarad nove manipulacije, spreman si da praviš budalu od sebe na tribinama. :lol:

Ovo je džabalebaroš Death Row, i položaj koji najviše upražnjava u toku dana. yes3 stink.

1311695613037.jpg

A ovo Black Wizard. yes3 stink.

manscreamingatcomputer1.jpg

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Eh Beljo, sine moj, grešiš, al' dao sam ti zahvalnicu, za ovaj pokušaj tvoj. yes3 stink.

Tema: Pa recimo da je Belja jedan debeljuškasti brkajlija, sa štucovanom i negovanom bradom, sa kosom poput grive divljeg konja, koji svoju tintaru drži uobraženo u oblacima. :D stink.
:acute:Da si bar nešto pogodio... I posle Death pokušava da manipuliše masom, Rus da je narkotizuje - to si ti u stvari!yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
:acute:Da si bar nešto pogodio... I posle Death pokušava da manipuliše masom, Rus da je narkotizuje - to si ti u stvari!yes3
Priznajem, lagao sam. :D Ali, bilo mi je neprijatno da kažem ljudima pravu istinu o tebi, al' sad više ne mogu da odolim. :D

Belja je momak sa šizofrenom frizurom nalik onoj Karlosa Valderame, sa bradom k'o u starog jarca, bavio se džeparenjem, zatim je ćorkiran i nažalost u zatvoru se propederisao. yes3 :lol:

Natrag