Kako zamisljate druge forumase?

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovo ti je očigledan falsifikat, neuverljiva fotomontaža. yes3 stink.

E onda za ovu sliku sigurno ne možeš da tvrdiš da je fotomontaža. yes3 A i ti si mi je poslao pre neki dan, hvaleći se kako uživaš u kostimu jedne poznate životinje. yes3 stink.

collegehumord100ab7db83.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
5rg08gpb3e5ladjdecw7.gif

I sad se ti Death pitaj zašto se samoubijaju baš u Šumaricama pored toliko zgodnih mijesta u KG.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Simpatična slika ali baš i ne nađoh vezu između vizije, regionalizacije i privatizacije sa samoubistvima u Kg-u :dont-know:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.06.2011
Poruka
11
Ovako zamišljam Cecu dok na svom forumu "čaprka" po tuđim životima i zanimanjima i proziva za iste i dok briše sve redom po forumu kad joj kažete da vam se ne petlja u privatne stvari, dok banuje krijući od drugih da bi izgledalo da je sve lepo i fino. SAmo... nekako mi potanka ova metla, jača treba, hahaha
witch10.jpg

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ovako zamišljam Cecu dok na svom forumu "čaprka" po tuđim životima i zanimanjima i proziva za iste i dok briše sve redom po forumu kad joj kažete da vam se ne petlja u privatne stvari, dok banuje krijući od drugih da bi izgledalo da je sve lepo i fino. SAmo... nekako mi potanka ova metla, jača treba, hahaha
witch10.jpg

Šta to moje oči videee... šta to moje uši čujuuu!!! Perice ti si sigurno pogriješio, to sigurno nije Ceca, ne bi ona brisala i banovala... to nije možno. To je sigurno onaj Abu Dabi što ukrade hajduke Ali Babi i uze nevinost njegovoj babi.

Natrag