Kako sakriti prevaru?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
16
Ja sam jednom,i pokajao sam se,i sad nebi...mada ni nemam koga sada da prevarim....
takav je zivot,ljudi grese i vracaju se ali ipak nikada ne treba covek da gubi volju vec hrabro da ide napred i uspe da povrati izgubljeno koliko god bude mogao.

Ma ja to tamo nekima, onako, bezveze... :blum3:

Naravno, malo se šalim, da "razmrdam" ljude. I ja sam protiv toga, ne radim drugima ono što ne bih voleo da rade meni... ;)
naravno,medijska komunikacija ovakve vrste i jeste pre svega zasnovana na humoru;)

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
udaljili smo se bila mi je potrebna ljubav paznja duze vidjanje nikad nije hteo da razgovara ozb samnom ...

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Varati nije lepo, jer taj koji vara on ustvari vara sam sebe time sto misli da partner/ica nece saznati.Sve se sazna kad-tad. I ponekad ta prevara mnogo boli.

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
udaljili smo se bila mi je potrebna ljubav paznja duze vidjanje nikad nije hteo da razgovara ozb samnom ...

Ako si ga vec prevarila bar cuti.. A ne na sva zvona da pricas. Ovaj Rekonta je tracara sve ce da isprica novinarima onda si gotova :p

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

a zar ti nije palo na pamet da u takvoj situaciji ti nacicis prvi korak ako si ga volela ... razmisli o tome ...

Ovo si lepo reko.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Rekontra nemoj ko Boga te molim sorry :blum3:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

a zar ti nije palo na pamet da u takvoj situaciji ti nacicis prvi korak ako si ga volela ... razmisli o tome ...
probala sam ali nije hteo da me saslusa ali uopste se ne kajem zbog p.... osecam se nekako zadovoiljno posle toga srecno najgore mi je sto se taj decko zaljubio u mene ...

Poslednja izmena:
Natrag