Kako sakriti prevaru?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Rekontra nemoj ko Boga te molim sorry :blum3:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

probala sam ali nije hteo da me saslusa ali uopste se ne kajem zbog p.... osecam se nekako zadovoiljno posle toga srecno najgore mi je sto se taj decko zaljubio u mene ...

gotovo sada. kasno si se setila. citaj sutra naslov u novinama ....;)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Neznam zasto bi neko nekoga varao ako se vole? Zasto traziti nako zadovoljstvo u drugome ako mi to voljena osobe pruza?
Možda dve "voljene" osobe pružaju više? Možda u mozgu postoji neki "crv" koji tera na neprestano dokazivanje? Možda je ono što je "zabranjeno"-slatko i izazovno?
Ne znam, samo predpostavljam...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Hej ljudi znate li sta, ja do sad nisam,al uskoro hocu DA NACINIM PREVARU!!! Predpostavljate prevario me dragi, pa sad cu da mu vratim. Ne ucinicu to zbog sebe jer to zelim. Pa znate sta uopste ne izgledam lose, zanimljivih likova imaaa, tek sad vidim,primecujem(inace me nije interesovalo) da mi se upucuju znacajni pogledi.... i to prija.Nego ja necu biti p.... kao on,on ce prvi saznati za to.Ako imam m... da nesto uradim, ne vidim sto o tome ne bih pricala tj. krila itd. Razumela bih da su osobe koje su odlucile da zive zajedno zajednicki doneli takvu odluku (mada mi je to strano i kosi se mojim nacelima) da se vidjaju sa drugima ili sta vec, ipak je iskreno i fer. Jer u osnovi kod preljube najvise boli laz,izgubljeno povernje,ili bolje reci izdaja. Ni zene nisu bas tako mutave kao sto se mnogima cini, i mi znamo da pogledamo lepo nesto....

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Hej ljudi znate li sta, ja do sad nisam,al uskoro hocu DA NACINIM PREVARU!!! Predpostavljate prevario me dragi, pa sad cu da mu vratim. Ne ucinicu to zbog sebe jer to zelim. Pa znate sta uopste ne izgledam lose, zanimljivih likova imaaa, tek sad vidim,primecujem(inace me nije interesovalo) da mi se upucuju znacajni pogledi.... i to prija.Nego ja necu biti p.... kao on,on ce prvi saznati za to.Ako imam m... da nesto uradim, ne vidim sto o tome ne bih pricala tj. krila itd. Razumela bih da su osobe koje su odlucile da zive zajedno zajednicki doneli takvu odluku (mada mi je to strano i kosi se mojim nacelima) da se vidjaju sa drugima ili sta vec, ipak je iskreno i fer. Jer u osnovi kod preljube najvise boli laz,izgubljeno povernje,ili bolje reci izdaja. Ni zene nisu bas tako mutave kao sto se mnogima cini, i mi znamo da pogledamo lepo nesto....[/quote

Naravno da znamo i umemo , samo sto mi to necemo da radimo....Jer mi imamo osecanja i znamo

da ce tako nesto povrediti nekoga....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
16
... postoji u zivotu slobodna volja po izboru ...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ja uopste ne mogu da razumem zasto neko ima potrebu da vara.Ako mu nije dobro tu gde jeste zasto to ne promeni.Naravno,stvar se komplikuje brakom ali i za to ima leka.
To je jos jedan razlog zbog cega ne treba ostati u vezi sa prvim-om,a mislim da je to upravo glavni razlog zelje za prevarom.
Bilo bi lepo da neko ko je zaista "prevario"partnera,napise zbog cega je to uradio.
I naravno,da li bi tako nesto ponovio.
Crnka,vidim da si se ti izjasnila,pa me interesuje,zasto si ostala sa tim deckom,kad ste se vec udaljili jedno od drugog?Da li ti je sada bolje u toj vezi?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja sam jednom varala...evo i sto...varao je on mene ja sam saznala i "vratila" duplo...bar sam ja tako mislila...Kad sam ga prvi put prevarila trajalo je 10 dana...Nije mi se svidjalo to osjecanje,jeste postoji nesto u tome taj adrenalin,taj strah da se ne sazna,ali opet ljubiti sad drugog pa ljubiti njega nije nimalo lijep osjecaj,svejedno sto sam ja znala da to i on radi grizla me savjest...Rekla sam nikad vise...Onda je naisao treci...zaljubili smo se...ali opet nisam imala snage da ostavim onog prvog,iako sam znala da ga vise ne volim da je to poslije dvije godine preraslo u naviku,monotoniju i dosadu...Onda je on saznao poceo da me maltretira i fizicki i psihicki,smogla sam snage da ga ostavim i nikad se nisam pokajala...
Sada sam vjerena (za treceg ako ste sta skontali:))i srecna sam,volimo se i nemam potrebu a ni zelju da ga prevarim od sad pa nadalje...nadam se do kraja zivota..Nema navike u nasoj vezi ni monotonije ni dosade,stalno je nesto novo drugacije i sada postoji samo ljubav i postovanje...bez drugog i bez druge...yes3:give_rose:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja sam jednom varala...evo i sto...varao je on mene ja sam saznala i "vratila" duplo...bar sam ja tako mislila...Kad sam ga prvi put prevarila trajalo je 10 dana...Nije mi se svidjalo to osjecanje,jeste postoji nesto u tome taj adrenalin,taj strah da se ne sazna,ali opet ljubiti sad drugog pa ljubiti njega nije nimalo lijep osjecaj,svejedno sto sam ja znala da to i on radi grizla me savjest...Rekla sam nikad vise...Onda je naisao treci...zaljubili smo se...ali opet nisam imala snage da ostavim onog prvog,iako sam znala da ga vise ne volim da je to poslije dvije godine preraslo u naviku,monotoniju i dosadu...Onda je on saznao poceo da me maltretira i fizicki i psihicki,smogla sam snage da ga ostavim i nikad se nisam pokajala...

recimo da si imala srece, da si se izvukla ... a da nisi??
drago mi je da si uspela ali taj korak koji si preduzela bio je veliki i ne verujem da bi se mnogi na njega odlucili ...
bar je to moje misljenje .....

Natrag