Kako sakriti prevaru?

Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Mislim da nije pravo pitanje KAKO SAKRITI PREVARU,vec ZASTO VARATI.
Ako se javi potreba za prevarom,to samo znaci da u vezi nesto ne funkcionise kako treba.Najpre treba uociti problem i pokusati resiti isti,ako ne najbolje je lepo se razici.

I takodje mi nije jasna deviza PREVARITI ZATO STO SMO BILI PREVARENI.
Pravo pitanje je koga tu lazemo.Ako tako nesto ucinis iz osvete
prvo nisi nista bolji od partnera koji te je prevario,i
drugo tako samo sebe jos vise pocenjujes.

Treba pre svega biti iskren prema sebi i onda nema ovakvih problema... :dntknw:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
recimo da si imala srece, da si se izvukla ... a da nisi??
drago mi je da si uspela ali taj korak koji si preduzela bio je veliki i ne verujem da bi se mnogi na njega odlucili ...
bar je to moje misljenje .....

Pa ocigledno sam imala vise srece nego pameti tada...
I nije mi zao zbog toga...bitno da je sad sve ok...
Ali fierna dok te neko ne prevari ne znas kako ces reagovati,ako nisi nikad bila prevarena ne mozes znati...
I ja sam mislila da ce sve biti drugacije,da cu ja drugacije reagovati ali nisam...
Sve je dobro sto se dobro svrsi:dog:

Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Ali fierna dok te neko ne prevari ne znas kako ces reagovati,ako nisi nikad bila prevarena ne mozes znati...
I ja sam mislila da ce sve biti drugacije,da cu ja drugacije reagovati ali nisam...
Sve je dobro sto se dobro svrsi:dog:[/QUOTE]

Nemoj pogrsno da me razumes,nikog ne osudjujem,ali jednostavno po meni to nije nacin.S nekim si,ako ti je stalo do njega,a ako ti je stalo pokusavas da resis problem,a ne da dolivas ulje na vatru...
Naravno da razumem potrebu coveka da povredi kada je povredjen,to je normalna reakcija,ali prvo treba stati i izbrojati do 10,ako nije dovoljno i do100,...

U zivotu se tezim,ako vec moram da se kajem,da je pokajem zato sto nisam uradila,pre nego zato sto sam uradila...
Nadam se da razumes sta hocu da kazem...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Nemoj pogrsno da me razumes,nikog ne osudjujem,ali jednostavno po meni to nije nacin.S nekim si,ako ti je stalo do njega,a ako ti je stalo pokusavas da resis problem,a ne da dolivas ulje na vatru...
Naravno da razumem potrebu coveka da povredi kada je povredjen,to je normalna reakcija,ali prvo treba stati i izbrojati do 10,ako nije dovoljno i do100,...

U zivotu se tezim,ako vec moram da se kajem,da je pokajem zato sto nisam uradila,pre nego zato sto sam uradila...
Nadam se da razumes sta hocu da kazem...[/QUOTE]

Ne u redu je i ja se slazem s tim ali ne mozes rijesiti takav problem ako je to konstantno(to da te vara) a ti ne mozes da skupis snagu i prekines to...onda ti prosto naidje ono :"Sve sto mozes ti mogu i ja pa da vidimo ko je ludji i ko je gori(ili bolji:???:)"
Ali opet ja vise volim da se kajem zbog necega sto sam uradila nego da se kajem i da zalim sto nisam ni pokusala...
Ako ponovo procitas moj post vidjeces da sam i ja donekle u pravu...Da nisam to tada uradila mozda sada ne bi bila srecna kako jesam i mozda bi se jos uvjek mucila u toj propaloj vezi...:dntknw:
Drago mi je da je sve tako ispalo kako rece Bleki moglo je gore i sada znam da to NE BIH ponovila,jer drugi put SIGURNO ne bi ispalo kako i prvi...:vorred:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ja sam jednom varala...evo i sto...varao je on mene ja sam saznala i "vratila" duplo...bar sam ja tako mislila...Kad sam ga prvi put prevarila trajalo je 10 dana...
Au, kako si počela, mislio sam da će broj prevarenih da raste geometrijskom progresijom, a ti stala kod drugog... :blum3:
Mislim da nije pravo pitanje KAKO SAKRITI PREVARU,vec ZASTO VARATI.
Pokušaj da nađeš neki odgovor, ipak, ljudi nisu isti...
http://serbianforum.org/ljubav-seks-romantika/121368-zasto-ljudi-varaju.html#post384093

Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Ne u redu je i ja se slazem s tim ali ne mozes rijesiti takav problem ako je to konstantno(to da te vara) a ti ne mozes da skupis snagu i prekines to...onda ti prosto naidje ono :"Sve sto mozes ti mogu i ja pa da vidimo ko je ludji i ko je gori(ili bolji:???:)"
Ali opet ja vise volim da se kajem zbog necega sto sam uradila nego da se kajem i da zalim sto nisam ni pokusala...
Ako ponovo procitas moj post vidjeces da sam i ja donekle u pravu...Da nisam to tada uradila mozda sada ne bi bila srecna kako jesam i mozda bi se jos uvjek mucila u toj propaloj vezi...:dntknw:
Drago mi je da je sve tako ispalo kako rece Bleki moglo je gore i sada znam da to NE BIH ponovila,jer drugi put SIGURNO ne bi ispalo kako i prvi...:vorred:[/QUOTE]

Kao sto rekoh u potpunosti shvatam potrebu da se vrati "Milo za drago",a najvaznije je da si ti resila problem i da si iz ovoga izasla jaca i da nikada vise neces dozvoliti da se tako nesto ponovi (mislim na to da te vara).Kod tebe je to bilo funcionalno,resila si problem i u tom trenutku mozda je to bio jedini nacin...I sama kazes da to vise ne bi ponovila jer znas da se ne bi ponovila ista situacija,ti to ne bi dozvolia.Za hrabrost :yea:...
Naravno,svi smo mi razliciti (kao sto rece i Re ako se ne varam) i to je pozitivna stvar.Razmenjujemo misljenja,pokusavamo da razumemo jedni druge,i ako je moguce,medjusobno se ispomognemo.
Zao mi je ako sam te uvredila...sorry

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
pitala sam vilu smem li varati decka a ona je rekla: varaj mala dok ima budala! :blum3:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Kao sto rekoh u potpunosti shvatam potrebu da se vrati "Milo za drago",a najvaznije je da si ti resila problem i da si iz ovoga izasla jaca i da nikada vise neces dozvoliti da se tako nesto ponovi (mislim na to da te vara).Kod tebe je to bilo funcionalno,resila si problem i u tom trenutku mozda je to bio jedini nacin...I sama kazes da to vise ne bi ponovila jer znas da se ne bi ponovila ista situacija,ti to ne bi dozvolia.Za hrabrost :yea:...
Naravno,svi smo mi razliciti (kao sto rece i Re ako se ne varam) i to je pozitivna stvar.Razmenjujemo misljenja,pokusavamo da razumemo jedni druge,i ako je moguce,medjusobno se ispomognemo.
Zao mi je ako sam te uvredila...sorry

Nisi me uvrijedila uopste meni je uvjek drago da cujem druga misljenjayes3
I postujem sveyes3
Ali valjda je to tako kako kazu:"Jedna se vrata zatvore druga se otvore"...
I meni stvarno uvjek jeste tako...
Eto podjelila sam svoje iskustvo s vama i nije mi zao cula sam razlicita misljenja...:give_rose:

Natrag