Također...Mada se ja drzim teorije da "У почетку створи Бог небо и земљу..."!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Također...Mada se ja drzim teorije da "У почетку створи Бог небо и земљу..."!
ako moze neki izvor informacija za ovu tvrdnju posto nisam upoznat s time.Donedavno se tako mislilo, odnosno do prošle godine. Prošle godine je otkriven asteroid, čiji je sastav vode isti kao na Zemlji. Ta vijest je objavljena u mnogim medijima.
Nemam baš vremena da sada guglam i tražim izvornu informaciju o tome, ali, evo jedan tekst skinut sa sajta "Tajne svemira", koji takođe govori o otkriću leda na asteroidu. I dabome da je priča o asteroidima kao donosiocima vode na Zemlju, još uvijek samo nedokazana teorija kako je nastala voda na Zemlji, što ne znači da se jednog dana i ta teorija neće dokazati. U svakom slučaju, čini se da je ona najbliža istini.ako moze neki izvor informacija za ovu tvrdnju posto nisam upoznat s time.
I da li je u pitanju jedan asteroid ili vise.
To da je voda na zemlji nastala na takav nacin je samo teorija, jer koliko asteroida bi trebalo da pogadja zemlju za navodnih 4,5 milijardi godina za ovoliku kolicinu vode, i ti asteroidi bi trebalo da pogadjaju i ostale planete, a voda nije jednako zivot, naveo sam sto zivot nije mogao nastait iz primordijalne supe.
To je samo tvoja gola tvrdnja koja nema nikakvog utemeljenja. Kada neki asteroid pogodi Zemlju, misliš li da je to slučajno, ili je neko naciljao našu planetu?Ima asteroida gde je cak otkrivena i amino kiselina,ali to ne znaci da je zivot nastao bilo kakvom evolucijom.
nista ne moze nastati tek tako slucajno,samo po sebi...