Ja licno ne pripadam ni jednom kreacionistickom drustvu, ali smatram da kreacionisti imaju pravilno razumevanje pojava, i da je u stvari kreacionizam onaj integralni deo nauke koju Bog priznaje.
Ponavljam, ja priznajem nauku, ali ne priznajem zloupotrebu nauke da bi se dokazala neka teorija, jer nmauka ne pripada nikome, ona jednostavno ili postoji ili ne, mada danas postoje tendencije da se od nauke stvore nekakvi kultovi, recimo kao ovi pomenuti, Evolucionisticka nauka, kreacionizam ili pseudonauka, itd.
To su nepostojeci pojmovi, postoji nauka kao takva i ona nije u sukobu sa verom u tvorca, sve ostalo je odvajanje od nauke na krivi put i njena zloupotreba - odnosno kvazinauka.
ZA CVRLETA:
Ti imas pravo da kazes i napises bilo sta, to je stvar tvoje slobodne volje, ja sam rekao da u sustini ateisti nemaju moralno pravo da govore o zivotu jer svojim stavom negiraju zivot.
Sto se tice taksija, taj taksi sigurno ne vodi u pravom smeru, jer je vozac sam sotona.
A vera Hriscana nije slepa, ona se zasniva na Bozjem pisanom otkrivenju ali mnogo vidse i na licnom iskustvu zivog dodira i zajednice sa Bogom.