Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
SerbskiSin-e,instalirao sam Linux mint 17.2 i suvise mi lici na Widows desktop,pa sam vratio Ubuntu 16.04,koji se razlikuje i meni se svidja ta razlicitost od Windows-a.Linux Mint 18.3 "Cinnamon"
Wallpaper download: https://i.imgur.com/YdhlJVP.jpg
Pogledajte prilog 105594 Pogledajte prilog 105595 Pogledajte prilog 105596 Pogledajte prilog 105597
instalirao sam Linux mint 17.2 i suvise mi lici na Widows desktop,pa sam vratio Ubuntu 16.04,koji se razlikuje i meni se svidja ta razlicitost od Windows-a.
Meni odgovara i nisam imao nikakav problem sa Skaype-om.I bitno mi je sata god prikljucim na USB taj OS prihvata.Pogotovo imam neki stari skener "Mustek",koji nece da mi radi ni na Win.8.1 64 bit-a,samo na 32 bit-a.A i imam ga oko godinu dana pa sam se navikao na task sa strane i ne pricinjava mi nikakv problem,jedino kada momentalno predjem sa Win.-a na Ubuntu,kad izadjem na internet,zatvaranje stranica je na levoj strani,a na Win.- na desnoj,ali kratko vreme.Tačno, po default-u LM pomalo podseća na Windows, ali to uopšte nije nikakav problem.
Jer, instalacijom raznih tema i podešavanjima, LM može da liči na šta god hoćeš... Meni lično više odgovara MacOS izgled, koji npr. fura Elementary OS distro, pa zato svoj sistem uvek ispodešavam da podseća na njega.
Inače, nisam zadovoljan sa Ubuntu-om (naročito LTS 16.04 verzijom), jer se kod mene (što ne znači da je loš) nije baš najbolje pokazao, napravio mi je niz problema posle instalacije Skajpa. A iskren da budem, i taj panel sa strane u "Unity" okruženju, ide mi najstrašnije na živce.
Možda je stvarno "pun pogodak" Canonical-a prelazak na "Gnome Shell" okruženje. Da li je tako ili nije, vreme će najbolje pokazati.
jole,druže kod mene na mint cinemmon ne radi skype.pokrene se,vrti i samo nestaneSerbskiSin-e,kada sam probao Linux Mint i posle vratio na Ubuntu.Nisam mogao da instaliram Skaype,jer je podrska za 32 bit-a prestala u Julu prosle godine,a meni je radila normalno do pred novu godinu,dok nisam probao novi OS.nema veza sada cu da instaliram Mint 64 bit-a,pa sta bude sa skenerom.Sve ostalo sto prikljucim hoce da radi na 64 bita sem skenera,ali imam Win.7 32 bit-a,pa kada mi treba da nesto skeniram,uradicu na Win-u.