VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Dragi moj Laodikejac evo šta sam ja zaključio kakav je taj posvećeni formirani Adventistički karakter a ti pročitaj toliko puta dok nisi svatio šta ovde piše tvoj bivši brat.
Vidiš to je "TO JE TAKO, JA TI KAŽEM" stanje u posvećenom Adventizmu i razlog zašto niste u stanju diskutirati na temelju biblije i kada posvećeni Adventista i formirani karakter sa darovima duha nema argumenata onda napada ličnost diskutanta.
Da se vratimo na temu razgovora i da razjasnimo stvari kako u stvari jesu da posvećeni Adventizam ne zavede ni jednog neupućenog forumaša koji ovo čita.
Da uporedimo dva prevoda, "Ponovljeni zakoni" glava 6, citat broj 4 u krejolama pošteno.
Hear, O Israel:is our Elohim,is one:
[SUP]4[/SUP] Čuj, Izrailju: Gospod je Bog naš jedini Gospod.
Sada mi kaži koja dva imena ti kao posvećeni i formirani Adventistički karakter pun svetoga duha ovde po nalogu duhovnika Dragan Micic vidiš?
Dakle koliko imena ih ovog pisanog slova si ti izbrojao i koja su ta imena jedinoga Boga i Oca našega (ne vašega nego našega) jer vaš Bog nije jedini numerični Bog JEHOVA, pošteno.
Drugo
Dali je ovo i za vas posvećene i formirane karaktere Adventizma ponovljeni zakon ili nije? podebljano samo zbog posvećenosti Adventizma (ostalim čitaocima foruma se izvinjavam, radi vaše inteligencije)
Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Da ne zaboravim sledeće
Ovde misioniraš kako na osnovu reči ELOHIM ima množina Bogova, pošteno.
Samo zato što tu neistinu (prevaru) ovde misioniraš ja ti tražim da ostalim čitaocima ovoga foruma (ne meni ja već znam šta su i ko su Adventisti) navedeš tačno koliko Bogova po duhovniku Dragan Micic ti kao posvećen i formirani Adventistički karakter ovde misioniraš da ima. Naravno da ćeš ti citirati bar jedan biblijski stih da potvrdiš kako Bog i Otac Adventistički nije numerično jedan, pošteno.
Hajd da vidimo šta jedan posvećen formiran Adventistički karakter zna i ume.
Priložim i ovaj komentar bivšeg Adventiste o duhovnom stanju Adventizma:
Vec sam odgovorio, Bog ima vise imena, i jedna od njih su ELOHIM koje oznacava mnozinu, sto znaci da Boga sacinjavaju vise nezavisnih licnosti, i JHWH.
U kontekstu biblije, vidimo da ima tri licnosti, OTAC, SIN, i SVETI DUH.
Jedan biblijski tekst koji sam predocio vise puta, kaze sledece `JER JE TROJE STO SVEDOCI NA NEBU, OTAC, REC ( Isus Hristos ), I SVETI DUH, I OVO JE TROJE JEDNO.. ili kako kaze prevod Jehowinih svedoka `Novi svet `OVO TROJE SVEDOCI JEDNO.
Bez razlike, jer se ovde spominju tri licnosti koje svedoce...
A sto se tice te izjave bivseg Adventiste, ja bih mogao da citiram desetine svedocanstava bivsih pripadnika Jehowinih svedoka, koji su proziveli pravi pakao kao pripadnici ove organizacije...
A moje licno iskustvo kao Adventiste je sasvim pozitivno u svakom pogledu, i najlepse godine zivota sam proveo u Adventizmu, i zajednici sa Bogom, na cemu sam mu neizmerno zahvalan..