K
Kradac
Član
- Učlanjen(a)
- 04.05.2010
- Poruka
- 2
Normalno, ako hoces kvalitetno moras da platisPa pazi brate nije problem drugi OS al moras pljunuti i vishe kesha...
Normalno, ako hoces kvalitetno moras da platisPa pazi brate nije problem drugi OS al moras pljunuti i vishe kesha...
Tu se sad opet postavlja pitanje, da li je kvalitetno sve sto je skupo...realno ne bih uzeo nijedan telefon sa drugim OS posto su vecina touchscreen koji mi je jako nepraktican stoga Nokia do krajaNormalno, ako hoces kvalitetno moras da platis
Da tu si u pravu, nisam o tome razmisljao.Sad sam gledo i vidio da ima dosta telefona koja je cijena dosta veca od one koja bi trebala da bude.Tu se sad opet postavlja pitanje, da li je kvalitetno sve sto je skupo...realno ne bih uzeo nijedan telefon sa drugim OS posto su vecina touchscreen koji mi je jako nepraktican stoga Nokia do kraja![]()
To je upravo ono što i ja tražim.. I pored toga, ne sme da se gasi i pali (kao što većina njih radi), da baguje, da je spor i sl.Da je funkcionalan, odnosno, dajem primat onome šta taj mobilni može...Izgled mi je manje bitan...I da je ''Nokia''...
Pri tome, ne uzimam u obzir da mobilni telefon može zameniti kompjuter, ali da u velikoj meri ima dosta mogućnosti...
E da,.... ne volim ''glomazne i teške telefone''. Volim mobilne, koji lepo pristaju uz ruku....