Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pa eto mislim da je sve u uglu gledanja,Vrlo cesto kazem,... bas bez veze sto mora da se umre, jer bi bilo lepo videti svoje potomke kako izgledaju, sta su sve postigli i dokle su stigli, pa onda napredak civilizacije..sta ce sve ljudi izmisliti...Ali znam, da bih onda rekla, kad bi se umorila nakon toliko godina zivota, bas je bez veze sto ne moze da se umre, pa da se odmorim vise od svega.....:girl_sigh:....Izgleda da uvek zelimo ono sta nemamo.....:dntknw:
e evo, ja ću malo da sebe postiram, sada, ?pa eto mislim da je sve u uglu gledanja,
npr. u indiskoj filozofiji(religiji)svaki se čovjek(ili žena) smatra ocem ili majkom svih živih bića,
jer mi u sebi nosimo potencijal da se kroz nas razviju još mnoge loze,
onda opet u savremenoj nauci(koja malo hrli u budućnost) smatra se da u kosmosu postoje tačke koje spajaju prošlost i sadašnjost, čak možda i budućnost(nisam siguran) tako da je moguće posmatrati šta su na primjer radili egipćani dok su pravili piramide,
pa mi to zapravo i znamo, hoću reči čovjek svojim umom može zaviriti u prošlost čak možda i u budućnost itd..
sad kad to sve objedinite zapravo mi živimo u onoj budućnosti za koju naši praoci nisu znali i gledamo ono što oni nisu, pa zar nam to nije dovoljno ne znam da li sam artikulisan
to u drugu ruku znači da je smrt uvijek pobjeđena i ne može nadvladati, drugo je što mi posmatramo život egoistički, zato i žanjemo sve ove jade i probleme,