Član
- Učlanjen(a)
- 06.06.2009
- Poruka
- 24
Tako je brate!!!!Pogledajte prilog 37252
Nemam ja brate problema sa dokazivanjem nego ti.
Ja imam odakle ali bih zato molio tebe da probaš da potražiš i dokažeš jer je tvoja izjava više nego smešna.
U vreme kada su Hitlerovi pomoćnici smišljali kako da što više ocrne jevreje nikom nije padalo na pamet da proveri u Talmudu da li nešto stvarno piše nego bi se naravno brže-bolje sve spalilo jer svi "znaju" šta tu piše pa ni ne treba proveravati.
Zato te opet molim da pre nego što opet odgovoriš pronađeš dokaze za svoje tvrdnje.
I opet da ponovim da jevreji nisu neprijatelji srbima nego naprotiv uvek nepravedno i lažnim optužbama proganjani od ljudi kojima je lakše mrzeti i ubijati nego proveriti.
Kampanje koje su neprijatelji jevreja(koji su takođe neprijatelji i srba) sprovodili u Srbiji u ranija vremena na sreću nisu uspevale,kao što neće uspeti ni tvoje neproverene i netačne optužbe.
U jednom članku od ruskog publiciste Okunova pročitao sam kako se nad Jevrejima kroz istoriju vodi nešto slično Kafkinom procesu. Što su optužbe na račun Jevreja ciničnije, fantastičnije i gluplje to im je i efekat jači.
Jevreji npr. na takve nebuloze jednostavno i ne znaju, a i nemaju šta da odgovore, a što je najvažnije i ujedno i najapsurdnije, ni oni koji ih optužuju ne znaju kakav bi trebao biti odgovor pa da optužba bude anulirana.
Iz te apsurdnosti i izvire ona teza po kojoj Protokoli ... jesu laž, ali nije laž činjenica je da se sve u svijetu odvija po njima.
Jevreji su u javnost proturili falsifikat, sami goji su to otkrili, jevrejski neprijatelji, kojima je to protureno i koji su falsifikat publikovali, nakon toga su ismijani i sad Jevreji mogu svijet slobodno da oblikuju po programu iz Protokola ... .СлаваОбилићу - Зар данашња ситуација у свету не говори у прилог томе и у прилог протоколима цион. мудраца?
Iza te teze naravno ne ide nikakav dokaz, nikakav argument ... i pošto je to tako, opravdano se postavlja pitanje šta se tu onda ima pobijati .., šta se tu u stvari ima opovrgavati - ništa, apsolutno ništa.
I što je glavno (kako Okunov to otprilike kaže) oni koji plasiraju tu tezu, u nju vjeruju bez ikakvih dokaza. Potruditi se i naći argumente protiv nje, ne bi značilo apsolutno ništa, jer njezino prihvaćanje je čin vjere, a protiv bilo kakvog oblika vjere eventualni kontraargumenti nemaju nikakav efekat.
Laž bi u "najboljem slučaju" evoluirala u novu varijaciju, a negdje ne bi došlo čak ni do toga, jer eto npr. "naši" ziloti i sada vjeruju da je Knjiga monaha Neofita istinito svjedočanstvo.
Sve u svemu, kako to čini mi se reče (mrsko mi tražiti) engleski istoričar Pol Džonson (inače desničar, konzervativac i hiperkatolik) u svojoj knjizi Popularna istorija Jevreja, odnos judeofoba prema Jevrejima ne zavisi od ponašanja Jevreja, drugim riječima, taj odnos je invarijantan u odnosu i na djelovanje i na nedjelovanje Jevreja.
Poslednja izmena: