Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gde pise da je Bog zapovedio Adamu i Avramu da drze subotu i da tada nista ne rade?Ja dadoh pa ti ne slusas.
Bog je subotu blagoslovio i posveti za coveka.
Za Avrama pise da je odrzao zapovesti.
Gde to pise u Bibliji da je zapovedio coveku da svetkuje subotu?pre Mojsija."BLAGOSLOVITI I POSVETITI" znaci "ODVOJITI ZA SVETU UPOTREBU I BLAGOSLOVE"
Kome?
Coveku naravno.
"BLAGOSLOVITI I POSVETITI" znaci "ODVOJITI ZA SVETU UPOTREBU I BLAGOSLOVE"
Kome?
Coveku naravno.
Ako si citao o Zakonu Soli,koji je dao Levitima ,onda pretpostavljam da si primetio da je ceo Stari Zavet bio dat Jevrejima i to njihovim 12 plemena .Ja odgovorih.
A ti nisi odgovorio na moje pitanje - kako ce to Bog suditi dvolicno onima koji su u starom zavetu nakon Mojsija krsili subotu i zbog toga ce na kraju biti izgubljeni, a oni koji su je krsili u novom zavetu biti spaseni, i takodje oni pre Mojsija koji su je krsili takodje biti spaseni.
Ti to tvrdis, da je Bog do Mojsija dopustao greh, od Mojsija ga je kaznjavao, a u novom zavetu opet ga dopusta.
To znaci da je po tebi greh u jednom vremenu dobar, u drugom nije, a u trecem opet jeste.
Cudna neka teologija.
A sta je to pogresno???Joj sto je lepo..
Mnogo lepo, mnigo lepo..
Ali sve pogresno..