Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ali ti da si procitao Isusove zapovedi ,video bi svu njihovu sirinu i dubinu.Ti nikada nisi procitao deset zapovesti, inace ne bi propagirao krsenje tih zapovesti.
Ti nemas ni ljubavi prema Bogu i bliznjima ako propagiras da se cini sve suprotno od nacela deset zapovesti.
To je cist satanizam.
Ali ti da si procitao Isusove zapovedi ,video bi svu njihovu sirinu i dubinu.Ti nikada nisi procitao deset zapovesti, inace ne bi propagirao krsenje tih zapovesti.
Ti nemas ni ljubavi prema Bogu i bliznjima ako propagiras da se cini sve suprotno od nacela deset zapovesti.
To je cist satanizam.
A ko onda skuplja desetak u tvojoj crkvi?I dal je moguce da sve zadrzava samo za sebe,a tebi ne daje nista?Ja ne uzimam desetak, jer ja nisam propovednik u crkvi.
Subotu postujem jer postujem Boga kao tvorca.
Ti ne razumes sta je novi savez.
Bog u novom savezu upisuje deset zapovesti u misli i srce.
Tako pise u bibliji.
Ti si skroz naskroz pobrkao sve.Vec sam vise puta odgovorio da zavet nema veze sa zapovestima.
Zavet je ugovor koji je Bog ucinio sa Avramom a potom i sa Mojsijem da ce narod uvesti u obecanu zemlju, pod uslovom poslusnosti zapovestima.
Posto je narod krsio zapovesti i subotu, Bog je obecao da ce on sklopiti nov zavet sa celim svetom, da ce upisati svoj zakon u srca i misli, sti znaci i subotu kao cetvrtu zapovest.
Fariseji nisu osudjivali Isusa za krsenje subote, vec za njihova licna pravila sta treba a sta ne treba raditi subotom, koja su nametnuli narodu.
Isus je bio najveci reformator subote, rekavsi "da je subota nacinjena coveka radi da mu bude na blagoslov, a ne subota radi coveka da covek sluzi subiti i da mu ona bude teret.
Sto se tice desetka, vernici daju desetak crkvi, a ne dobijaju ga.
Ja nisam propovednik u crkvi, i ne primam desetak.
Za to sto tvrdis moras da das dokaz u Bibliji,a njega nema.Subota kao i sve druge zapovesti su date Adamu i Jevi i svim ljudima i pre Mojsija, jer Bog kaze za Avrama da je odrzao zapovesti.
Isus nije radio subotom vec je lecio bolesne.
Za to su ga optuzivali, sto nije bilo krsenje subote.
Dosadan si sa tvojom nebiblijskom logikom.
Ne odgovaram vise na ikakva pitanja.
Nije tacno nista sto si napisao.Bog je subotu nakon stvaranja posvetio i blagoslovio coveku i za coveka, i dao mu je da i on pociva kao i Bog nakon stvaranja.
Uslovi spasenja su isti od stvaranja do Mojsija, i od Mojsija do danas.
Krsenje zapovesti i subote je bio greh u starom zavetu, a vi kazete da u novom to nije greh.
I zamislimo sad sa te vase tacke gledista, dodje sud Bozji, i on jedne kaznjava zato sto su krsili subotu u jednom vremenu, a druge spasava jer su je krsili u drugom vremenu.
Pa zar to ne bi bila nepravda i dvostruki Bozji arsini.
Kako bi se Bog opravdao pred andjelima i svim spasenim za takvo nepravedno postupanje.
Ali nije tako, jer su uslovi spasenja i u starom i u novom zavetu isti.
Nego je problem u vama koji rusite taj plan spasenja i sramotite Boga.