Jevanđelje po Judi

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Juda,Juda,Juda je bio neka vrsta izaslanika djavola na zemlji.Kada je Juda izdao Isusa Hrista i video da je on stvarno bio Sin Bozi imao je veliki strah Bozi i bjezao je "dok su ga noge nosile" i na kraju se objesio.Na kraju iz Judingo rebra na kraju je nikao duvan ili sastojak od kojeg se prave cigare a djavo je likovao i govorio da ce ste to upotrebljavati vise nego tamjan Gospodnji..STO SE STVARNO I DESILO!

Pobogu, pa poznata je činjenica da je duvan porijeklom sa američkog kontinenta. Prije nego je Kolumbo otkrio Ameriku, nije se u ostatku svijeta ni znalo za duvan. Kako to, onda, da je nikao u Palestini iz Judinog rebra?

Član
Učlanjen(a)
18.12.2009
Poruka
372
Pobogu, pa poznata je činjenica da je duvan porijeklom sa američkog kontinenta. Prije nego je Kolumbo otkrio Ameriku, nije se u ostatku svijeta ni znalo za duvan. Kako to, onda, da je nikao u Palestini iz Judinog rebra?
Zamolio bih te da ateisticka pitanja postavljas nekom drugom.Hvala!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Zamolio bih te da ateisticka pitanja postavljas nekom drugom.Hvala!

Čini mi se da smo na forumu, a ne u crkvi. Ako ovdje izneseš neku tvrdnju, svaki član foruma, pa i ja, ima pravo da to komentariše i postavlja pitanja. Ako nisi spreman odgovarati na takva pitanja, nemoj ni iznositi tvrdnje i stavove.
Drugo, pitanje o porijeklu duvana nije nikakvo ateističko pitanje.

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Između 2013.-2015.godine.

Dobro je da nije 2012!!! :vorred::vorred::vorred::vorred:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Čini mi se da smo na forumu, a ne u crkvi. Ako ovdje izneseš neku tvrdnju, svaki član foruma, pa i ja, ima pravo da to komentariše i postavlja pitanja. Ako nisi spreman odgovarati na takva pitanja, nemoj ni iznositi tvrdnje i stavove.
Drugo, pitanje o porijeklu duvana nije nikakvo ateističko pitanje.

Jurivaka duvan je postojao i pre Hrista, ali je nikao i iz Judinog rebra.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Dobro je da nije 2012!!! :vorred::vorred::vorred::vorred:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Jurivaka duvan je postojao i pre Hrista, ali je nikao i iz Judinog rebra.

Da, postojao je vjerovatno i prije Hrista, ali na američkom kontinentu. U ostatku svijeta, ta biljka nije bila poznata sve do Kolumbovog puta u Ameriku. To su činjenice.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Duvan je postojao osim u Severnoj i Južnoj Americi i u nekim krajevima Afrike i Australije...Mnogo pre Kolumba...
To što ga je na nivo vredne sirovine za trgovinu, izdigao i "pronašo" K.Kolumbo sa svojom "družinom", ne znači da je samo nicao u Americi...Nego da su tamo uočili prvenstveno način konzumiranja i "doneli" u Evropu...

To je takođe činjenica vezana za duvan...

Ali tema je Jevanđelje po Judi...Izvinjavam se...

Natrag