O kakvom uljudnom ponašanju i tolerantnoj raspravi govorite, gospodo? Pogledajte ove prethodne postove! Molim da raspravu upristojite i da ne raspravljate o ličnostima nego o temama.
Ako se ne tolerira raspravljati o licnosti foruma zasto se tolerisu vredjanja bilo koje licnosti?
Ako nije uljudno i nije tolerantno zasto ne preduzmes nesto?
Ili cekas da se svi ugledamo na primer gerakulesa, mozda hoces da i ostali mrze i sire mrznju ili netoleranciju na forumu kao gerakules i Poelbuster sto radi njegovim ruznim recnikom?
Ko na ovom forumu ruznim recnikom proziva ucesnike foruma recimo, recimo da nisu to JS ili mozda ja to uradio? sramota, samo koliko puta sam ja opomenuo gerakulesu zbog njegovog ruznog recnika i nepristojnog ponasanja. Bio sam zauzet i zakasnio zatraziti od urednika da preduzme nesto kako bi se odrzao red.
Dodato posle 1 16 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Ja jos nisam video nijednog JS,da padne na kolena, a to je najstariji princip molitve uvazenja i poniznosti Bogu Svemogucem gospodu nasemu Isusu Hristu amen.
I gde u Bibliji pise princip na kolena se treba moliti Svemogucem Bogu vasem gospodu Isusu Hristu? koji stih, koja Biblija?
Slusaj prijatelju a sta jedan hriscanin koji nije JS,moze ocekivati od antihrista koji ne priznaje da je bog dosao u telu, iako sam ti naveo mnogo argumenata a ti i dalje bez ikakvih argumenata tvrdis da sam ja nepoznavaoc biblije, Ako sam napisao bilo sta ,sto ne pise u bibliji, onda se stobom slazem, ali ako sam napisao samo ono sto pise u bibliji onda neka forumasi sami resavaju ko poznaje bibliju a ko ne okej.
Vec je receno da je dodato Bibliji "Bog je dosao u telu" i ovaj dodatak kontradiktira ostalom pismu gde pise da Boga niko nije vidio nikad. Proverio sam i zato pitanje Koje od ova dva je laz i neka forumasi odluce?
38 A Petar im reče: Pokajte se, i da se krstite svaki od vas u ime Isusa Hrista za oproštenje greha; i primićete dar Svetog Duha;
Mt. 3:2, Mt. 3:8, Lk. 24:47, Dela 3:19, Dela 8:15, 2 Kor. 7:10
47 I da se propoveda pokajanje u ime Njegovo i oproštenje greha po svim narodima počevši od Jerusalima.
1 Moj. 12:3, Ps. 22:27, Isa. 49:6, Jer. 31:34, Dan. 9:24, Os. 2:23, Mih. 4:2, Mal. 1:11, Gal. 3:14
A kada je u pitanju simvol vere koji argumenat povodom Bogomatere?
Koji Biblijski stih pocinje simvol vere, a koji sa Bogomaterom?
A ako nije Biblijski i po Bibliji cije je?
Koji stih pocinje molitva Svemogucem Bogu Svetom Duhu?
Zasto se ne molite kako vas je ucio Svemoguci Bog Isus da se molite? zato sto necete ili recimo, recimo da nije ako nemate Oca nemate ni sina?
Zasto krstenje u Trijade ako Petar lepo upucuje da se krsti u ime Isusa Hrista za oprostenje greha?
U cije ime se po Bibliji propoveda pokajanje i oprostenje greha po svim narodima?
Ko nema Oca nema ni sina!
Postovani urednice ko to ruznim recnikom i vredja kada nema argumenata? pozdrav.
Dodato posle 12 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Pitanja za tebe i treba da ti je jasno da ja proveravam, pogotovo od sumnjvih licnosti koji neprestano ovde iznose neistine i kontradikcije.
Citiraj pismo gde pise da se Bog JHVH ovaplotio, bas ovako kako kazes "bog ovaplotio i postao Isus Hrist tj. bog u telu?
Da se on Bog JHVH ovaplotni Isus pokazao u telu da bi ga ljudi videli, citiraj Biblijski stih jer ti samo po Bibliji i Biblijom.
Jos jednom koji recnik koje ponasanje a ti sebe prozvao poznavaocem pisma i samo po Bibliji, eto zasto govorim da si samo farsa,pozdrav.
Cudi me zasto urednici ovoga foruma tolerisu tvoje nekulturno ponasanje i ociglednu mrznju JS.
Istina ili recimim, recimo samo farsa?
Propovednik propoveda ali ne Bibliju i po Bibliji, zasto cute, gde je stih sa komentarom? pozdrav.
Poslednja izmena: