Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koje si ti to jasne dokaze prilozio?Taramani kazes da "mantra", a cinjenica je da ti na moje postove i jasne dokaze, samo "ponavljas" svoju mantru, sklapajuci oci i ignorisuci svaki dokaz.
Da NEKO je rekao! Takvi su tebi uzor pa me i ne cudi!Neko je rekao da:"onaj ko pomogne drugom coveku je dobrocinitelj, onaj ko pomogne ubogom i siromasnom je pravednik, a onaj ko pomogne budali je i sam budala"...
Koji to 'verujuci' ovde pisu???Ma jeli...kako to da ti odgovori i sad neznaš odgovor...?
Ako ti one gluposti zoveš odgovorom što si onda došao ovde,idi lepo u dolinu kraljeva tamo te čeka tvoj lider a ovde pišu verujući i zato na pitanje daju odgovor a nama ne treba šarena laža već jasan tekst i bar malo logike,shvataš li ti to Tičaru?
Tebi je rečeno da je Gospod stvorenje,da se ne jede telo niti pije krv,rečeno ti da je Isus duh i da Ga niko neće videti kad dođe,rečeno ti da postoji neka sedmoglava aždaja,rečeno ti da se krv nesme davati da bi se život sačuvao a nama Hrišćanima naš Gospod daje zapovest da smo dužni živote polagati za braću...
Nama je Gospod rekao da nećemo znati datume a vama vaš lider dade pregršt datuma i osoba sa malo mozga bi odatle iz tog legla izašla ali treba imati toliko mozga.
Vama je Bog odbacio Jevreje a Pavlu nije. Vama je lider mason a nama Duh Sveti.
Verujućima je Duh Sveti ličnost a vama energija pa kad vidite hidro ili termo centralu vi se divite količini proizvedenog duha.
Vi ne propovedate Gospoda niti poznajete veliku tajnu pobožnosti.
Vi ste ekipa šarlatana koji umišljaju da su kraljevi i veoma potrebni duševnim bolnicama.
Koji to 'verujuci' ovde pisu???
Kome ti verujes?
Ja ti navedem hiljadu direktnih Hristovih reci a ti neverujes, vec hoces da me navedes da verujem tebi i tvojim rebusnim resenjima iz Biblije.
Ok. Hrist je rekao da treba njega da obozavamo!
Molim te reci i pokazi te Hristove reci da ih svi vidimo!!!
Nemoj ponovo da ti maca pojede jezik pa da svojim recima kao i do sada mantras!!! Hucu Hristove reci!
Da li to razumes!?
Razumem te ja, fale argumenti, fale odgovori.... a kada ih nemas onda sagovornika nazoves budalom i pobedio si! Prica za malu decicu!
OSTANIMO VERNI JEHOVI
Kongres Jehovinih svedoka za 2016.
Srdačno vas pozivamo da prisustvujete ovogodišnjem trodnevnom kongresu Jehovinih svedoka.
IZDVAJAMO
KO MOŽE PRISUSTVOVATI?
Petak: U govorima i kratkim filmovima saznaćete kako nam je Isus Hrist ostavio savršen primer kao Božji „verni sluga“ (Dela apostolska 2:27).
Subota: Saznaćete kako nam biblijska knjiga o Jovu može pomoći da ostanemo verni Bogu čak i u veoma teškim situacijama.
Nedelja: U dugometražnom filmu videćete kako se kralj Jezekija čvrsto „držao Jehove“ dok je bio opkoljen neprijateljima (2. Kraljevima 18:6).
Svi su dobrodošli. Ulaz je besplatan i novčani prilozi se ne sakupljaju.
Pogledajte kompletan kongresni program i kratak film o našim kongresima.
Evo šta čini Božji narod širom sveta dok takozvani hrišćani i drive religije spavaju!
Hvala na pozivu, rado ćemo doći! Pozivam i ja sve da idemo na kongres. Odštampajte ovaj letak i delite Jehovinim svedocima!OSTANIMO VERNI JEHOVI
Kongres Jehovinih svedoka za 2016.
Srdačno vas pozivamo da prisustvujete ovogodišnjem trodnevnom kongresu Jehovinih svedoka.
IZDVAJAMO
KO MOŽE PRISUSTVOVATI?
Petak: U govorima i kratkim filmovima saznaćete kako nam je Isus Hrist ostavio savršen primer kao Božji „verni sluga“ (Dela apostolska 2:27).
Subota: Saznaćete kako nam biblijska knjiga o Jovu može pomoći da ostanemo verni Bogu čak i u veoma teškim situacijama.
Nedelja: U dugometražnom filmu videćete kako se kralj Jezekija čvrsto „držao Jehove“ dok je bio opkoljen neprijateljima (2. Kraljevima 18:6).
Svi su dobrodošli. Ulaz je besplatan i novčani prilozi se ne sakupljaju.
Pogledajte kompletan kongresni program i kratak film o našim kongresima.
Evo šta čini Božji narod širom sveta dok takozvani hrišćani i drive religije spavaju!